HETI TOP

Szoboszlait igazságtalanul bántják; összetört egy álom Liverpoolban

LL

Létrehozva: 2024.10.27. 09:30

Szoboszlai Dominik nem szolgált rá a támadásokra; csúnyán kibabráltak egy kisfiúval a Liverpool rangadóján; nem lehet nyugodt Milák Kristóf. Ezek voltak a Bors legnépszerűbb sporthírei a héten.

Szoboszlai Dominik és a Liverpool előző bajnoki rangadóján történtek vitték a prímet olvasóinknál a mögöttünk hagyott héten.

Szoboszlai Dominik rálelt élete párjára, némelyik rajongója csalódott a hír hallatán
Szoboszlai nem érdemli meg azt a sok kritikát / Fotó: NurPhoto via AFP

Íme, a Heti Top: az alábbiakban összegyűjtöttük az október 21. és 27. között legtöbbet olvasott sporthíreinket, amelyek közé Szoboszlaiékon kívül csak Milák Kristóf tudott beférni.

Miért bántják Szoboszlai Dominikot?!

Ziccert hibázott a Chelsea ellen (2-1) a múlt hétvégén, ezzel újfent a kritikák kereszttüzébe került a Liverpool magyar középpályása. Szoboszlai kevés gólját és gólpasszát már korábban is kritizálta Arne Slot vezetőedző, de általános meglátás, hogy az ellenfelek kapujára veszélyesebben kéne játszania. A Bors kielemezte a statisztikai adatait, sőt a legnagyobb riválisok hasonló poszton játszó focistáiét is.

Mindebből kiderült, hogy Szoboszlai valóban próbálkozhatna többet; elsősorban a vállalkozókedvén és pontosságán kell javítania, a statisztikái azonban közel sem annyira rosszak, mint amennyire a kritikusok lefestik.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Kegyetlenség történt a Liverpool meccsén

Szoboszlaiék fent említett rangadójának félidejében, egy szurkolói program keretén belül egy 11 éves kisfiú lőhetett tizenegyest David Jamesnek. A korábbi angol válogatott kapus azonban túl komolyan vette a feladatát, kivédte a srác mindkét tizenegyesét.

Az Anfield közönsége ezt nem igazán nézte jó szemmel, és akciói után kifütyülték a korábbi kedvencet. Jamest a kommentelők közül is sokan támadták, ám voltak, akik úgy vélekednek, hogy a 11 éves fiú számára ez egy jó lecke volt az életről.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Főhet Milák feje a hazai úszó-vb előtt

Kézsérüléséből kigyógyulva, Kós Hubert újra teljes erőbedobással tud edzeni. Másik olimpiai bajnokunk, Milák Kristóf ellenben aggódhat (avagy készülhet a visszavágásra) a december 10-én kezdődő, budapesti rövidpályás úszó-világbajnokság előtt.

Biztossá vált ugyanis, hogy a Milákot 200 méteres pillangóúszásban legyőzött nagy rivális, a francia Leon Marchand is versenyez majd a Duna Arénában.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek