Vidámság

Szoboszlai szerenádot kapott - így reagáltak élőben a társai az eljegyzésére

LM

Létrehozva: 2024.10.19. 18:40

A Liverpool már teljes csapattal készül a vasárnapi, Chelsea elleni rangadóra. Szoboszlai Dominik szerdán jegyezte el barátnőjét, Buzsik Borkát, a Liverpool játékosai pedig nem felejtettek el neki élőben is gratulálni.

Szoboszlai Dominik hétfőn még a magyar labdarúgó-válogatott színeiben duplázott Bosznia-Hercegovina ellen a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában, szerdán pedig már Budapesten kérte meg barátnője, Buzsik Borka kezét. A 23 éves futballista azóta visszatért Liverpoolba, és már a csapattal készül a vasárnap délutáni (17:30, Spíler1), Chelsea elleni rangadó a Premier League-ben. A Liverpool edzőközpontjába visszatérve a csapattársai élőben is reagáltak az eljegyzésre.

Szoboszlai Dominik, Andy Robertson
Szoboszlai Dominikkal (jobbra) óriásit trollkodott Andy Robertson (balra)  Fotó: AFP

Szoboszlai újfent begyűjtötte a gratulációkat, Andy Robertson azonban egészen különleges módon szerenádot adott neki. A balhátvéd egy rögtönzött Taylor Swift-dallal kedveskedett Szoboszlainak: "Marry me szoboszlai you'll never have to be alone" - énekelte a skót válogatott focista, azaz 

Gyere hozzám Szoboszlai, és soha nem kell egyedül lenned.

Szoboszlaiéknál pazar a hangulat

Végül a videó végén Robertson nagy örömmel tudatta a világgal, hogy Szoboszlai nem tudott ellenállni a szerenádnak és igen mondott, szúrta ki az Origo. A csapatnál láthatóan remek a hangulat, az összetartásra pedig a hétvégén nagy szükség lesz, a Chelsea ugyanis a legutóbbi hat bajnokiján veretlen maradt és kezd visszatérni a régi önmagához.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek