SIKK

Elállt Szoboszlai szava, amikor meglátta csapattársát a válogatottnál

LL

Létrehozva: 2024.10.07. 21:15

Budapestre is így utazik a napokban Ibrahima Konaté? Szoboszlai Dominik és társai felemásan fogadták a liverpooli focista extravagáns fellépését.

Konaté így szállt ki az autóból a francia válogatott edzőközpontjánál

Lassan megszokottá válik, hogy a francia labdarúgó-válogatott néhány tagja – élükön Jules Koundéval vagy éppen Bradley Barcolával – őrült divatbemutatóként fogja fel, milyen gúnyában érkezik az összetartásra. Hétfőn a Budapestre készülő Kékek (Izrael csütörtökön 20:45-től a Bozsik Arénában fogadja őket Nemzetek Ligája-meccsen) extravagáns játékosai közül is kitűnt Ibrahima Konaté. 

Szoboszlai után Konaté is Budapestre tart, de ő a Puskás helyett a Bozsik Arénában játszik majd Nemzetek Ligája-meccset
Szoboszlai után Konaté is Budapestre tart, de ő a Puskás helyett a Bozsik Arénában játszik majd Nemzetek Ligája-meccset         Fotó: AFP

A Szoboszlai Dominikkal az RB Leipzig után a Liverpoolnál is egy csapatban játszó védő az arcát is teljesen eltakaró kapucniban szállt ki az autójából Clairefontaine-ben. Nagy derültség közepette húzta le aztán a cipzárt, hogy látsszon a fizimiskája – és ő is lássa a lépcsőfokokat.

Konaté az Instagramon is posztolta a képeit, amikhez csak ennyit fűzött hozzá:

Arctalan

Az alábbi bejegyzésre kattintva végignézheted Konaté fotógalériáját:

Ahogy a focista 2,2 millió követőjének többsége, a liverpooli játékostársak is felemásan reagáltak Konaté furcsa performanszára.

A holland Ryan Gravenberch (aki pénteken 20:45-től a Puskás Arénában nézhet majd farkasszemet Szoboszlaival a Magyarország–Hollandia mérkőzésen) például egy kissé rosszallóan csodálkozó hangulatjelet biggyesztett a bejegyzéshez. Hasonlóan tett az angol Trent Alexander-Arnold is, míg Curtis Jones egy trágár rövidítést fűzött hozzá: WTF (azaz szabad fordításban: mi a f..sz?). A divat iránt nyitottabb Szoboszlai tetszését ellenben elnyerte Konaté szerelése, de több korábbi esettel ellentétben a magyar középpályás szava ezúttal elállt a látottaktól, és a tőle megszokott vicces komment helyett csak lájkolta barátja galériáját.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek