Sport

Esküvő előtt sérült le a focista pár

Címkék
fociesküvő

K. B.

Létrehozva: 2019.07.31.

Elhalasztotta esküvőjét az MTK válogatott focistája, Tóth Barbara és párja, a Csepel játékosa, Szemán Lajos, miután egy hétvége alatt mindketten térdsérülést szenvedtek.

Fájós lábbal nem szeretett volna az oltár elé állni, ezért jövő májusra tette át az eredetileg szeptemberre tervezett esküvőjét az MTK ötszörös válogatott játékosa, Tóth Barbara és szintén focista párja, a BLSZ I-es Csepelt erősítő Szemán Lajos. A csinos, 26 éves védőnek a Metaliszt Harkov elleni felkészülési meccsen elszakadt az elülső keresztszalag a jobb térdében, egy nappal azután, hogy vőlegénye is megsérült egy barátságos összecsapáson.

– Amikor hazaért, alig tudott lábra állni. Mondtam neki, remélem, nem szakadt el a keresztszalagja, erre másnap velem megtörtént. Szerencsére a párom megúszta szalaghúzódással – mesélte a Borsnak Barbara, akit már meg is műtöttek. – A sérülések mindig rosszkor jönnek, főleg, hogy az esküvőnkre készültünk. Már minden, a helyszín, a zenekar, a fotós le volt szervezve, és a meghívókat is kiküldtük. Az orvos azt mondta, ha lassúzással beérem egész este, akkor nem kell elhalasztani, de én imádok mulatni, főleg majd ezen a nagy napon. Így áttettük az időpontot májusra.

Elárulta: teljesen véletlenül azon a hétvégén a bajnokságuk is szünetel. A vőlegény egyébként már elkezdte a rehabilitációt, pár hét múlva vissza is térhet a pályára, és bár Barbarának erre legalább januárig várnia kell, ha minden jól megy, májusig ő is teljesen felépül. És akkor végigtáncolhatják a lagzit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek