Test és lélek

Vitamintól duzzadnak a magyar savanyúságok

Létrehozva: 2008.09.21.

A savanyított zöldségek nagy múltra tekintenek vissza a magyar konyhaművészetben. A csalamádé, a kovászos uborka és a cékla ráadásul nem csak ízletes, és egészséges, de gusztusos díszítője is az ünnepi és a hétköznapi asztalnak egyaránt. A háziasszonyok, családanyák pedig azt is pontosan tudják, hogy ősszel, de főként a téli a hónapokban ezek a finomságok fontos vitamin- és ásványi anyag források. Összeállításunkban a legismertebb és legkedveltebb hagyományos magyar savanyúságokat mutatjuk be.
































Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek