Test és lélek

Feleségét és gyerekeit hagyta ott ezért a nőért

Bors

Létrehozva: 2016.06.28.

Egy japán férfi, akinek két gyermeke és egy élő felesége is van, egy műanyag babában találta meg az ideális társat. A férfi nem viccel, együtt járnak vásárolni, kikapcsolódni, fodrászhoz és még sorolhatnánk. A 61 éves Senji Nakajima az életnagyságú babával fizikai kapcsolatot is létesít és állítása szerint bensőséges a kapcsolata a műanyaggal. 

A férfi szerint a hús-vér emberek szívtelenek, ezért is fordul a baba felé. Minden nap megfürdeti, szépítgeti, a szállítását pedig kerekesszékkel oldja meg, az előbbiekkel úgy tűnik, órákat is képes eltölteni. A baba ára 1,7 millió forint körül van és nemcsak Senji használja arra amire, hanem egyre többen fordulnak a plasztikok irányába az emberek helyett. 

Az ilyen szexbabákat általában úgy reklámozzák, hogy aki egyszer nemi kapcsolatot létesített egy ilyen szilikonnal az többé nem akar igazi barátnőt. Nyilván ennek is köszönhető, hogy nő a népszerűsége. Körülbelül 50 típusú műnőt lehet venni a piacon, és most arra törekszik a gyártó, hogy minél előbb még igazibb bőr érzést nyújtson a baba kívülről is. Hatalmas üzlet ez Kínában, hiszen jóval kevesebb nő születik az egyke politikának köszönhetően. 

Senji egyébként nem kevést pénzt áldoz szerelmére, hiszen ruhákat vásárolni neki, műhajakat, és nyilván nem a legolcsóbb parfümmel fújja be, ha romantikus estére készül vele. 

Képekért kattintson ide!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek