Test és lélek

Éves horoszkóp 2017: Ikrek

Bors

Létrehozva: 2016.12.18.

<p>Különösen szerencsés életterületek 2017-ben: a szerelmi élet tartogatja az Ikrek számára a legszerencsésebb fordulatokat, kezdve a lelki társ megtalálásával, esetleg leánykéréssel, házassággal, gyermekáldással kell számolnia.</p>

Szerelem

A párok számára az év első fele komoly meglepetést tartogat. Mivel ragyogóan, már-már földöntúli boldogsággal kezdik meg az évet, és egyre komolyabbak a szándékaik, így nem kizárt, hogy leánykérésre is sor kerülhet. Az egyedülállóknak sem lesz okuk szomorkodni, mert kérőkben nem lesz hiány, de csak egyetlen udvarló lesz képes megnyerni a szívüket. Általánosságban véve is forró romantika és tüzes együttlétek várnak az Ikrek szülöttre. Igaz, több szülöttnek azzal is szembe kell néznie, hogy 2017-ben a házastársukon vagy párjukon igen nagy lesz a nyomás, emiatt időszakos depresszió léphet fel a másik fél életében. Ám ha ön megértő társa lesz, hamarabb jön ki kedvese a mélypontból. Viszont egy kellemetlen fényszög egészen december közepéig érezteti majd hatását, és ez a házasoknak párkapcsolati problémákat jósol. Nekik keményen kell dolgozniuk a házasságuk megtartásáért. 

Szerencsehónap:  január

Balszerencsés hónap: július

Munka és anyagiak

A csillagállások a karrier terén bizakodóvá és álmodozóvá teszi az Ikreket. Ez főként a saját vállalkozásban, üzleti ügyekben és a munkahelyén fog megmutatkozni. Olyan lesz, mint aki felvette a rózsaszín szemüvegét, és nem akarja meglátni a valóságot, pedig az nem mindig lesz olyan rózsás, mint látni véli. Valószínűleg éppen emiatt tart attól, hogy szembenézzen vele. A hónap elején született Ikrek életében lesznek kérdések, amiket mindenképpen tisztázniuk kell. A hónap második felében született Ikrek egy hihetetlen ajánlatot kaphatnak. Akinek a munkaköre joggal, törvénnyel vagy a hatóságokkal áll összefüggésben, azokra év közben vár egy izzasztó helyzet, de szerencsére képesek lesznek úrrá lenni a szituáción.

Szerencsehónap: május

Balszerencsés hónap: szeptember

Otthon és család

A 2017-es előrejelzések szerint az Ikrek jegy szülöttei közül jó néhányan nézhetnek szembe a gyermekáldás örömeivel. Ha pedig már van gyermeke, akkor csodálatos időket élhet meg vele. Derűs boldogságukat a pénzügyek árnyékolhatják be időnként. Szerencsére azért a fontosabb dolgokat megvehetik maguknak. Családjával nagyszerű lesz a kapcsolatuk, így csak átmenetileg borulhat felhő az egyébként idillikus légkörre. Több Ikreknek az év elején eléggé hullámzó lehet a hangulata, ám az év második felében megérkezik a mentőöv. Az előrejelzések szerint pedig számos lehetőséget fognak kapni, amelyek által képesek lesznek megfelelni családjuk elvárásainak. 

Szerencsehónap: október

Balszerencsés hónap: február

Egészség

Jobban teszi, ha komolyan odafigyel a fizikai egészségére! Le kellene állnia az édességgel és az egészségtelen étkezési szokásokkal. Dolgozzon ki magának egy jóval egészségesebb táplálkozási tervet, és figyeljen oda a súlyára, ehhez lesz jövôre elegendô lelkiereje is! Ne feledkezzen el a több vitamin és ásványi anyag beviteléről sem, fel kell tölteni a szervezetét. A szenvedélybetegségek 2017-ben különösen fenyegetik, ezért az alkohollal és  a dohányzással is jó lesz vigyázniuk. Tanuljon meg nemet mondani annak is, aki olyannal kecsegteti, amiről tudja, hogy árthat önnek. Akik eddig ezt nem tették, azok jó, ha mielőbb elkezdenek mozogni, és karban tartani a testüket. Ugyanígy figyeljenek oda év közben testük üzeneteire és vegyék komolyan a jelző fájdalmakat, mert a csillagok olyan kellemetlenségeket jósolnak, amit időben észlelve könnyen megúszhatnak. A folyamatos kemény munka lehet az egyik felelős ezekért a problémákért. 

Szerencsehónap: május

Balszerencsés hónap: október

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek