Test és lélek

Heti horoszkóp: Ezen a héten mindent szorosabbra lehet fűzni

Címkék
horoszkóp

Papp Gréti

Létrehozva: 2017.10.30.

A héten a Vénusz-Szaturnusz szembenállás befolyása miatt a szerelmi, szakmai és üzleti kapcsolatok stabilizálására és szorosabbra fűzésére lehet alapozni.

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: Rengeteg okra tud hivatkozni, ami miatt nem időszerű még az elköteleződés. A hét közepén mégis nagyon jó esélye van arra, hogy megnyisson egy lehetőséget kapcsolata elmélyítése, megszilárdítása előtt. De óvakodjon a szexuális és az anyagi függőségtől, és ha e-mailben akar félrelépni, védje meg az Internet-hozzáférését.       

Karrier és pénz: Azt akarja, hogy ügyfelei és versenytársai is nagyra tartsák. Az ehhez vezető út 3-a táján nagyon egyszerű: az elsődleges szempont a tisztesség és a megbízhatóság legyen. A hét második felében igyekezzen új vevőket szerezni, és a régieket megtartani. És lehetőleg ne azt számlálgassa, hogy hány üzletet csinált, hanem azt, hogy hányat mulasztott el.

Bika (04. 21-05. 20.)

Szerelem: ragaszkodása nő a társához, ha érzi, hogy szüksége van önre. Ha pénzügyi szolgáltatásokkal vagy adózási kérdésekkel foglalkozik, rengeteg lehetősége lesz ellenkező neműekkel találkozni, akik közül valaki értékeli az ön segítségével elért pénzügyi sikereit, és hálás lesz. Ez akár egy tartós kapcsolat kezdete is lehet.

Karrier és pénz: Társadalmi és üzleti kapcsolatai a kölcsönösség törvényére épülnek. Kollégái, barátai és üzletfelei csak akkor fogják segíteni önt céljai elérésében, ha meggyőződnek arról, hogy ön is hajlandó segíteni őket. A hét végén tanuljon meg együtt élni a bizonytalansággal, legyen képes a váratlan eseményekre rugalmasan reagálni.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: Ha jó partner és szerető akar lenni, akkor meg kell tanulnia, hogy sok-sok figyelmességgel fűszerezze szexuális életét. Tolerálja partnere munkáját, és értékelje, hogy milyen életmódot biztosít! Ám ha a hét végén kiderül, hogy kedvese nem akar kötöttséget vállalni, vegye a lapot. Viszont az sem kizárt, hogy ön téved idegen karokba.  

Karrier és pénz: Fontos üzleti lépések előtt kérje ki partnere véleményét. 3-a táján elhalmozzák ajánlatokkal, de mindenképpen vegye a fáradságot, hogy döntés előtt felmérje a helyzetet. Lehet, hogy a párjával kellene üzletet indítania. Üzletemberként viszont nézze meg a konkurencia kínálatát, és ne felejtse el, hogy nem az ön üzlete az egyetlen a városban!

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: Rák-énjéből adódóan túlzottan ragaszkodik a szüleihez, mégsem kellene eltűrnie, hogy állandóan beleavatkozzanak a párkapcsolatába. Szívesebben tanulna valamit, hogy többre vigye anyagilag, semmint hogy otthon üljön, és várja, hogy a társa hazaérjen a munkából. Megeshet viszont, hogy elcsábít egy vagyonos üzletembert.      

Karrier és pénz: A munkahelyén többet kell dolgoznia, vállalkozóként pedig versenyeznie kell az újonnan alakult cégekkel, és ugyanolyan frissnek, fiatalnak kell lennie, mint azok. Ha érvényre akarja juttatni kreativitását, bízza magát a megérzéseire, és fogja munkára a fantáziáját! De fogadja meg, hogy idegesítő helyzetekben is megőrizni a higgadtságát!

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: Ha megdicséri társát az ön számára kellemes viselkedésért, akkor rém hálás lesz a figyelmességért. 3-a táján sokat fantáziál a szexről, sőt akár a gyakorlatban is hűtlen lehet. Az utazás tálcán kínálja a rövid távú kalandok lehetőségét. Ám ha sok gondja akad hűtlenkedő partnerével, talán nem a megfelelő embert választotta.

Karrier és pénz: Az a cél lebeg ön előtt, hogy sikeressé tegye a családját, a siker fokmérője pedig önnél az előkelő lakcím és a státuszszimbólumok megléte. Valószínű, hogy önnek kell a család számára a megfelelő lakáskörülményeket megteremteni. A hét végén pedig meg kell tanulnia érzelmektől mentesen mérlegelni egymásnak ellentmondó álláspontokat.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: Csak azért, mert partnere vagy rokonai úgy kívánják, még nem vihet haza több pénzt. Ha a társával anyagi kapcsolat köti össze – mindig ön fizeti a lakásrezsit, vagy sok pénzzel tartozik önnek, akkor mindenképpen el kell kerülnie az anyagi függést. Lehet, hogy sehogy se jön ki egyik munkatársával, a szex mégis fantasztikus lehet.

Karrier és pénz: Üzletét mindig a vevő szempontjából vezesse. A héten több pénz üti a markát, amit a család vagy egy ingatlanügylet el is vihet. Ne változtasson semmit az üzletén, hacsak nem érzi biztosan, hogy vevői vagy ügyfelei tetszésével találkozik. Akkor is őrizze meg ítélőképességét, amikor anyagi ügyei rosszra fordulnak, hiszen semmi sem tart örökké.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: Sokan igyekeznek közeledni önhöz, de ahhoz, hogy elkerülje a helytelen választást, jól tenné, ha a héten olyan partnerjelölttel találkozna, akikbe nem szeret bele azonnal. Idővel talán felébred iránta is a vonzalom. Ám a hét végén legyen tekintettel partnere függetlenségi igényére, még akkor is, ha ez időnként nehezére esik.       

Karrier és pénz: A hét közepén rengeteg időt kell töltenie egy potenciális vevővel, mielőtt az üzlet létrejönne. Ha össze akar hasonlítani egy felkínált új, jól fizető munkahelyet a mostanival, valószínűleg hajlik arra, hogy az ismeretlent szebbnek gondolja a valóságosnál. Bízzon a megérzéseiben, és vállaljon önkéntes munkát, ahol csak azért ad, mert adni jó!    

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: Titkos kapcsolata stabilizálásáért különösen sokat tehet, de még az anyagi biztonság miatt sem szabad megragadnia egy olyan kapcsolatban, amelyben a társa nem vállalja fel önt a nyilvánosság előtt. A hét közepén szexuális beállítottságú emberként a megfelelő partnerrel mindenféle fantáziajátékot megvalósíthat a gyakorlatban.           

Karrier és pénz: Időnként azt hiszi, hogy nincs elég pénze vagy lehetősége, hogy előre jusson, vagy, hogy az emberek önzők, csak magukra gondolnak. A művészi munka vagy az alkotó tevékenység viszont sok sikerrel kecsegtet. Ha állást keres, kedvező benyomást tehet leendő munkaadójára. A hét végén viszont kerülje azokat, akik rendszeresen felhúzzák.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: Járjanak el gyakran otthonról, hiszen azok a kapcsolatok sikerülnek jól, amelyekhez hozzátartozik az aktív társasági élet. A héten a közelségre és a távolságra való eltérő igény élesen jelentkezhet. Ha új kapcsolatát olyan felfrissítő élményként éli át, amely felszabadítja terhei alól, eldöntheti, hogyan kíván változtatni életén.   

Karrier és pénz: Amint alkalmazni kezdi 3-a táján szakmai és üzleti téren az aggodalmaskodás felszámolásának stratégiáját, egyre sikeresebbé válik. Minden kételkedés csak energiapocsékolás, és befolyásolja azt a természetes képességét, hogy jólétet és gazdagságot teremtsen. A családban most gyakorolhatja az önzetlenséget és a nagylelkűséget.  

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: Ha szerelembe esett a főnökével, viszonya nincs minden váratlan következmény nélkül. Óvakodjon attól, hogy kapcsolatát a munkája elé helyezze, különben egy egész sor új probléma merül föl. A hét közepén intim kapcsolata a mély lelki rokonságon alapul. Legyen gyengéd és figyelmes, ne csak akkor, amikor szexre vágyik.   

Karrier és pénz: Azzal, hogy a hét elején félreteszi aggodalmaskodását, könnyebben kiszúrja a nagy lehetőséget, amely az útjába kerül. Munkahelyi kapcsolata viszont kínos helyzetet okozhat. Ha otthona pénznyelő automataként működik, akkor vegye körül magát sikeres emberekkel, a pénz szakértőivel, akik hajlandóak lesznek üzleti ötleteiket megosztani önnel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: Még keresi őt? Ha megtanulja, hogyan kell megfelelő kérdéseket feltenni új ismerősének, és nem hurrogja le őt, akkor már az első randi után kiderül minden. A hét végén eszében sincs lekötni magát, legfeljebb egy selyemkendővel az ágytámlához, de akkor is csak úgy, ha eléggé lazák a csomók. Rokonaival legyen türelmes!

Karrier és pénz: Bevételei abból születhetnek, hogy legbensőbb érzéseit összekapcsolja művészi vagy kreatív törekvéseivel. Kiszúrhatja valaki gyenge pontjait és jó pénzügyi döntést hozhat. A hét végén tanulja meg tisztelni az eltérő véleményeket, fejlessze jártasságát a társalgásban, ez csillapítani fogja türelmetlenségét és csalódottságának egyik fontos okát.

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: Ha az anyagi előnyök vagy a szexuális vonzerő alapján választ a partnerjelöltek közül, akkor ne csodálkozzon azon, ha a másik fél mindössze érezni akarja önt a bőrén. Olyan társra van szüksége, aki többet keres, mint amennyit ön elkölthet, de még ennél is fontosabb, hogy hajlandó legyen megosztani bevételeit és jövedelmét önnel.

Karrier és pénz: Tekintse higgadtan az akadályokat, vizsgálva a megoldás lehetőségét. Ami az üzletet illeti, gondolja végig, mivel érdemes foglalkoznia, és mi az, amit jobb elfelejtenie. Ha művészi pályán mozog, akkor fontos, kreatív, sőt akár külföldi megbízásokat is szerezhet, de váratlan kiadások vagy kedvese költekezése miatt módosítania kell a költségvetését.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek