Test és lélek

Ezen a héten nem mindenkinek lesz rossz - horoszkóp

Papp Gréti

Létrehozva: 2017.12.04.

Kos: március 21.–április 20.

Szerelem: ha mindketten hajtogatják a magukét, anélkül, hogy a másiknak egyetlen szavát is megértenék, keressenek közös nyelvet. Idegenben bontakozó románca vagy távkapcsolata, amely csak csalódást és veszteséget okoz, nem tarthat soká. A hűtlenség viszont problémát jelez még akkor is, ha a másik soha nem tudja meg a csalást. 
 

Karrier és pénz: ne próbáljon meg tudá- sát és képességeit meghaladó dolgokat erőltetni, de tartozik annyival önmagának, hogy esélyt adjon magának egy jogi vagy munkahelyi probléma orvoslására. Ne vállaljon munkát külföldön, viszont keresse a közös alapot, ami lehetővé teszi, hogy olyanokkal is együttműködjön, akik először nem értenek egyet önnel.     

Bika: április 21.–május 20.

Szerelem: ha a társa nem ad elég pénzt, azt nem fogja szó nélkül lenyelni. Ha még egyszer anélkül költ el egy nagyobb összeget, hogy önnel megbeszélné, akkor nem élhet boldogan ebben a kapcsolatban. Az anyagi gondokkal közösen kell szembenézniük, de valaki, akivel a hét végén szívesen félrelépne, pénzt csalhat ki öntől.  

Karrier és pénz: üzleti ajánlat vagy bevételi lehetőség a láthatáron, de ha súlyos adósságokat halmozott fel, minél előbb tudassa a hitelezőivel, hogy pénzügyi gondjai adódtak. Mivel a héten NAV-ellenőrzést kaphat, tartsa rendben a könyvelését. Hiteleire is érdemes odafigyelnie egy kicsit jobban, és a hét végén győződjön meg arról, hogy nem vált csalás áldozatává. 

Ikrek: május 21.–június 21.

Szerelem: kérdezze meg magát, mi a legrosszabb, ami történhet, ha nem felel meg a másik túlzó elvárásainak. Közölje vele, hogy ő is pontosan annyival tartozik önnek azért, hogy kapcsolatuk működjön, mint ön neki. Lehet, hogy nem a saját sikeréért küzd, hanem a párjának kíván segíteni, és szeretne visszaigazolást nyerni saját vonzerejéről.   

Karrier és pénz: ügyfele visszamondja a megbízást, és nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, amit kijelent, de nem is érdemes törekednie rá. Ha az utóbbi időben rossz tanácsadókra hallgatott, és elment a kedve az emberektől, ne általánosítson! Ne okoljon másokat a saját gondjaiért, és ne higgye, hogy a kötelességeiből bárki bármennyit is átvehet.

Rák: június 22.–július 22.

Szerelem: ne szekálja a párját, és lehetőleg mindig akkor beszéljen meg egy problémát, amíg még kicsi, ne várjon addig, amíg az elviselhetetlenségig fokozódik, mert megoldása jóval nehezebb lesz. A hét végén könnyen félreértheti egyik munkatársa vagy orvosa kedvességét, de az összes széptevés csak játék, nem érdemes komolyan venni.     

Karrier és pénz: ha olyan munkahelyi környezetbe került, ahol nagyban folyik a pletykálkodás, nem szabad védekező hadállásba vonulnia. Tegye nyilvánvalóvá, hogy nem akar részt venni a sustorgásban! Ha magával szemben magasabb követelményeket támaszt, mint amit főnöke elvár öntől, nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg elveszítheti az állását.  

Oroszlán: július 23.–augusztus 23.

Szerelem: számítson rá, hogy a mostanában kötött ismeretségektől nem szabadul könnyen. Akkor sem, ha később jobbnak látná. Ezért ne tegyen könnyelmű, felelőtlen ígéreteket. Viszont kutya kötelessége megmenteni és új alapokra helyezni a kapcsolatát, ami azért jött létre, hogy biztonságot adjon gyermekeinek és annak, akit szeret.   

Karrier és pénz: végre valahára egy valóban értékelhető állásajánlattal vagy megbízással keresik meg. Aggodalmaskodása azonban mindenre kihat: meghatározza, hogy milyen munkát kap, kér-e fizetésemelést. Hobbija segíthet, hogy gondolkodása logikus és világos maradjon, de nem kell eltűrnie, hogy kedvese és rokonai anyagilag önre támaszkodjanak.  

Szűz: augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: ha a társa megfeledkezik arról a kívánságáról, hogy ne zavarja önt, amikor hazaér a munkából, közölje vele, hogy önnek valóban fontos az, amit elvár tőle. Az ön számára az jelenti a kapcsolat végét, ha rájön, hogy a párjának viszonya van valakivel. Ha a másikkal kapcsolatos reményei nem teljesülnek, ezt nem tudja megemészteni.

Karrier és pénz: költségvetésébe még néhány szükséges munkaeszköz beszerzése is belefér, de a nagyobb anyagi tehertételekkel való szembesülés inkább megoszthatja a családot, mintsem erősebbé teheti. Az otthoni tanulás viszont különösen alkalmas módszer azok esetében, akik már dolgoznak, és rájönnek, hogy speciális ismeretekre van szükségük.   

Mérleg : szeptember 24.–október 23.

Szerelem: mivel minden alapkövetelménye a biztonságról szól, tudassa a társával az alapkövetelményeit –  ez azonban ne hangozzon fenyegetésként! Ha a párkapcsolata mellett belebonyolódik egy munkahelyi vagy kizárólag a szexualitásra épülő viszonyba, ennek a jelenségnek a hátterében talán kóros önbizalomhiány húzódik meg.      

Karrier és pénz: számítógépen vagy levélben, de mindenképpen írásos formában örökítse meg, mit intézett. Ha nyoma van, az önmaga számára is, hivatalosan is megnyugtatóbb, könnyebb utánakeresni. Egy elhúzódó dologban a hét közepén döntést tud kicsikarni, de nem két percébe kerül a dolog. Viszont jobban jár, ha nem követi szárnyaló, de irreális fantáziáját.     

Skorpió: október 24.–november 22.

Szerelem: úgy véli, most nem önmagáért, hanem a pénzéért szeretik. Partnere mértéktelen költekezése vagy a szórakozások kiüríthetik a zsebét. Ha elárasztja őt luxuscikkekkel, azt gondolja esetleg, hogy meg akarja vásárolni a vonzalmát. Ha több a veszteség és az áldozat, mint az öröm, a kapcsolat rossz, és ki kell belőle lépnie.  

Karrier és pénz: lépéseket kell tennie, hogy anyagi helyzete javuljon. Vagy vállalja azt, hogy szerényebb körülmények között él, vagy nézzen új állás után. Ha új lehetőség csillan fel ön előtt, ne élje bele ma­gát, maradjon inkább megfontolt. Nehéz kitartani az elvei mellett, amikor csak úgy kaphat meg egy üzletet, ha olyan dolgot megtesz, amit tisztességtelennek hisz.

Nyilas: november 23.–december 21.

Szerelem: elfogadja ugyan a társát, mégis időnként bizalmatlanná és követelőzővé válik, a párja viszont azt veszi zokon, hogy ön bizalmasabb a barátaival, mint vele. Fontos, hogy megossza a párjával mind a rossz, mind a jó híreket, de önnek is meg kell hallgatnia őt. A hét közepén nem kell attól tartania, hogy a barátság aláássa a szenvedélyt.   

Karrier és pénz: ha úgy érzi, hiába vár egy hírre vagy ajánlatra, ettől elkeseredett, bizonytalan, másokkal szemben bizalmatlan lesz. Legyen úrrá ezen, mert különben egy más ügyben szenved vereséget. Inkább érdekeltté kell tennie másokat, hogy segítsenek önt sikeresnek lenni. Ha ingatlan- vagy munkaügyben kiszínezi a valóságot, felelőtlenül dönthet.

Bak: december 22.–január 20.

Szerelem: olyan mélyen titkolja érzelmeit és gondolatait, hogy ezzel félrevezeti partnerét. Társa közönyösséget, értetlenséget szimatolhat, pedig ön csak tapintatos szeretne lenni. Bármennyire szeretné, partnere nem gondolatolvasó, nem sejtheti meg minden vágyát, igényét és sérelmét. Egy-két őszinte, közvetlen szó most sokat könnyíthet helyzetén. 

Karrier és pénz: ha túl sokan feszülnek ön ellen, túl sokan ássák ön ellen a csapdát, ez vég nélküli küzdelmekhez vezet, amelynek eredménye legjobb esetben is a puszta fennmaradás. Lehet, hogy visszaélnek bizalmával, és a hét végén kihasználják jóhiszeműségét. Ezt nem szabad tovább engednie! Keményítse meg a szívét, és tanuljon meg végre nemet mondani!   

Vízöntő: január 21.–február 19.

Szerelem: annyira meg van győződve saját tévedhetetlenségéről, hogy egy centit sem hajlandó engedni. Párjának minden rábeszélő képességét latba kell vetnie, már csak azért is, hogy meghallgassa őt. Ez persze nem jelenti azt, hogy kedvese meg is tudja győzni önt az igazáról, csupán azt, hogy lehetősége van elmondani a dolgok lényegét.  

Karrier és pénz: olyan ismeretséget köt, amely új lehetőségeket nyit meg ön előtt. A találkozás híre környezetében is elterjed, s hamarosan látni fogja, miként reagálnak rá. Személye felértékelődik, de legyen realista, csak a kapcsolatait méltányolják! Legyen résen, mert a hét végén ellophatják a pénzét, de az sem kizárt, hogy a lehetetlenre vágyakozik.

Halak: február 20­.–március 20.

Szerelem: amikor sértő kritikát kap, természetes reakció, hogy csalódottságot él át. Viszont biztosan kibír néhány frusztráló helyzetet, következésképpen képes lesz javítani rajta. Figyelmességet leginkább vonzó kollégájától várhat, de érdemes átgondolnia a „házinyúl” elméletet, mert munkahelyi viszonya túl sok vesződséggel járhat.   

Karrier és pénz: állandóan elégedetlen magával, úgy érzi, hogy a csúcs előtt néhány centivel lesöprik a pályáról, és csak riválisai képesek megmászni a magasságokat. Ha csak sértődöttsége miatt akar munkahelyet változtatni, akkor még visszaszívhatja távozási szándékát. Ám ha együtt dolgozik a kedvesével, ne adjon alapot a munkahelyi pletykának.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek