Március 20-án megjelent Gasztro magazin mellékletünk olvasói már találkozhattak ezzel a szerkesztőségünkben nagy népszerűségnek örvendő szendvicstortarecepttel, de most úgy döntöttünk, hogy az ünnepek alkalmából itt is közzétesszük. Kellemes húsvétot kívánunk!
Hozzávalók:
Elkészítés:
1 adag tápanyagtartalma:
322,1 kcal; 12,6 g fehérje; 9,6 g zsír; 45,6 g szénhidrát
Dietetikus tanácsa:
Cukorbetegek: teljes kiôrlésû kenyérrel, a fogyasztható szénhidrátmenynyiség
függvényében;
lisztérzékenyek: gluténmentes kenyérrel;
tejcukorérzékenyek laktózmentes vajkrémmel készítsék.
Tesztett a recept? 04.03-án megjelenő magazin mellékletünkben még több izgalmas recepttel és konyhai praktikával találkozhat!
A Gasztro magazint keresse két hetente a keddi Borsban!