Test és lélek

Számolja ki otthona energiáit!

Bors

Létrehozva: 2018.07.08.

Kíváncsi, hogy milyen pozitív és milyen negatív energiák hatnak önre az otthonában? Segítünk, csak számolnia kell egy kicsit.

Forrás: Illusztráció/Thinkstock

A számmisztikusok szerint minden hatással van ránk, ami számokból tevődik össze. Jellemez minket a születési évünk, hónapunk, napunk, de még az óra és a perc is, amikor a világra jöttünk. A nevünk betűihez is tartozik egy-egy szám, amely befolyásolja, meghatározza, jellemzi személyiségünk, életünk. Az autónk rendszáma arra enged következtetni, hogy mennyire biztonságos közlekedés vár ránk. De arra bizonyára kevesebben gondolnak, hogy az otthonunkat is számok jellemzik.

Házszám, emelet, ajtó. Ehhez mind-mind tartozik egy szám, vagyis egy energia, amely meghatározza, hogy a tér, ahol fejünket álomra hajtjuk, ahol éle­tünk megannyi eseménye zajlik, hogyan hat ránk. Most abban segítünk, hogy aki kíváncsi, megtudja, hogy milyen energiák jellem­zik a lakását, házát, nyaralóját, vagy akár a munkahelyét.

Így számolja ki! Ha házban lakik, és egyjegyű a házszáma, akkor csak keresse ki a táblázatban. Ha két vagy háromjegyű, akkor addig adja össze, amíg egy számjegyet nem kap. Az emelet és az ajtó szintén összeadandó a házszámmal.

Pl.:

Fehér utca 34.
3+4=7 – Nézze meg a7-es számot!

Fehér utca 134.
1+3+4=8 – Nézze meg a 8-as számot!

Fehér utca 134., II. emelet 12. ajtó
1+3+4+2+1+2=13=1+3=4 – Nézze meg a 4-es számot!

A számok jelentése

1
Pozitív energia
Az 1-es a friss kezdet és az önkifejezés száma. Ez az otthon az eredeti ötletek forrása. Kiváló alap saját magunk fejlesztésére is. Ez az energia támogat mindenféle önállósodási törekvést.
Negatív energia
Túl nagy elszigeteltséghez vezethet, mivel erősíti az önzésre való hajlamot. Kaotikus belső környezet alakulhat ki. Agressziót is kiválthat ez az energia az itt lakókból.

2
Pozitív energia
Egyenlőség és partnerség uralkodik az itt lakók között. Mindenki képes alkalmazkodni a másikhoz. Boldog házasságot és gyermekkort ígér ez az otthon. Gyakoriak a családi összejövetelek és bulik.
Negatív energia
Túlérzékenység. Túl sok energiát adunk másoknak. Az energiák szétaprózódásának a veszélye, mely kimerülést okoz. Túlzottan a többiek igényével vagyunk elfoglalva. Vigyázzunk a személyes terünkre.

3
Pozitív energia
A hármas a szellem, a test és a lélek egysége. Optimista beállítottsággal támogatja az itt lakókat. Igazi energiaközpont. Jó helyszín bármilyen művészi tevékenységhez (írás, festés, zenélés, zeneszerzés).
Negatív energia
A túl sok energia káoszhoz vezethet. Figyelmetlenségből adódó anyagi problémák adódhatnak. Az itt lakók nem tudnak megbocsátani egymásnak. Féltékenység miatt problémák adódhatnak szakmai és magánéleti szinten egyaránt.

4
Pozitív energia
Itt jól szervezett az élet, mindenki tudja a feladatát. Kevés a súrlódás, gördülékeny az együttélés. Ez a vibráció támogatja a hűséget és az állhatatosságot mindenben. Jó üzlethelyiségnek vagy közös bérletnek is.
Negatív energia
Társasági életre kevésbé alkalmas. Túlságosan rendezett, katonás és biztonságos. Nincs igazi megnyugvás, a munka van előtérben. Veszély a munkamánia kialakulására.

5
Pozitív energia
Az öt a siker száma. Rengeteg változást hozhat, remek álláslehetőségeket és új barátokat. Fontos, hogy az itt lakók bölcsen használják a megérzéseiket. Ez az otthon jót tesz a párkapcsolatnak is, de csakis egymás szabadsága figyelembevételével.
Negatív energia
Túl sok az aktivitás, ami nem teszi lehetővé a pihenést, ami lelki egyensúlyzavarhoz vezethet. A siker önteltté teheti, és egocentrikussá változtathatja az itt lakókat. Felelőtlen viselkedést is jelezhet.

6
Pozitív energia
Igazi családközpontú otthon. A gyermekszeretet száma is a 6-os. Növekvő felelősségtudatot, könyörület, szeretet emeli a fókuszba. Az itt lakók számára kiemelten fontos a szépség és a dekoráció. Hangulatos és szépen berendezett otthon.
Negatív energia
Az anyagi problémák miatt energiahiány léphet fel. A túl sok fantázia kizárja a valóságot az életből. Nyugtalanságot, aggodalmaskodásra való hajlamot felerősítheti. Kialakulhat az érzelmi labilitás miatt az elkeseredettség.

7
Pozitív energia
Gyümölcsöző spirituális vállalkozások és szellemi tevékenységek indíthatók be ebben az otthonban. Segíti még a mélyebb igazságok megtapasztalását, és az igazság kutatását és meglelését. Az itt lakók képesek a felsőbb énjükhöz kapcsolódni.
Negatív energia
Túl csendes hely, ezért pénzkeresésre nem alkalmas. Az élet áramlásából való kikerülés egy idő után már nem tesz jót a lelki fejlődésnek. Ápolni kell a kapcsolatokat a barátokkal és a családtagokkal, hogy ne idegenedjen el végleg az emberektől.

8
Pozitív energia
Anyagi bőség száma a nyolcas. A hangsúly az anyagi javakon van. Ez a szám a hírnév, siker és tisztelet melegágya. Támogat mindenféle társadalmi megnyilvánulást, nyilvános szereplést, sikert és társadalmi elismertséget.
Negatív energia
A pénzt kórosan nemtörődöm módon szórják. Az anyagi javak emiatt megfogyatkozhatnak: ahogy jött, úgy megy is. Az itt lakók túl sokat foglalkoznak azzal, hogy a kivívott helyüket a társadalomban megtartsák.

9
Pozitív energia
A világ energiái erősen hatnak az itt lakókra. A bölcsesség, együttérzés száma. Nagyszerű hely a mentális továbblépéshez. Az itt lakóknak komoly esélyük van a lelki béke meglelésére, a teljes élet és a boldogság megtapasztalására.
Negatív energia
A mások problémáival való foglalkozás leköti az összes energiát, és a saját igények és a saját boldogság háttérbe szorul. Figyeljen jobban a gyerekeire is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek