Test és lélek

Ismerje meg a hazai sztárok legféltettebb fogyókúra-titkait!

Bors

Létrehozva: 2019.02.21.

Most akkor szabad zsíros ételeket enni vagy sem? A lisztek közül melyiket vegyük le a polcról? A most trendinek számító minden mentes ételektől lehet fogyni?

Számos kérdés merül fel bennünk, ha fogyókúrázásról van szó. Schobert Norbi részletesen elmondja, mit szabad és mit nem, de fény derül arra is, hogy a divatos diétáknak mi az előnye és a hátránya. Sztárok és hétköznapi emberek vallanak a sikeres fogyásuk titkáról, és még azt is eláruljuk, hogy idősebb korban hogyan tevődjenek össze a főétkezések. Ám még mielőtt bármibe is belekezdene, tesztjeink segítségével feltérképezheti a saját testét, hogy tisztában legyen azzal, min kell változtatnia.

A csütörtöki Borsban megjelenő 24 oldalas melléklet egy igazi kincsestár, amiből nem hiányozhatnak például a diétázást segítő trükkök, a különleges receptek és a természet adta súlycsökkenést támogató serkentők. Keresse az újságárusnál!

Ami a sztároknak bevált

Minden, amit a fogyókúráról és az egészséges életmódról tudni érdemes! Keresd a Fogyókúra mellékletet a csütörtöki Borsban (ferbuár 21)!#bors #borsonline #életmód

Közzétette: Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap – 2019. február 19., kedd
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek