Test és lélek

Ez a három jegy februárban végre megtalálja a szerelmet: te közöttük vagy?

Bors

Létrehozva: 2021.02.03.

Vajon rád talál az igazi? A te szíved gyúl lángra februárban?

Február sem telik el szerelem nélkül. Sőt! Nem csak a a Valetin nap közeledik, de a Vénusz bolygó mozgása is felkavarja hamarosan az érzelmeket.

Bika

A Mars bolygó a jegyedben jár, ezért erős vonzó, csábító és hódító energiák lengnek most körül. Tele leszel szenvedéllyel és tűzzel, nem csoda, ha ez tetszetős lesz a másik nem számára. Vadítóan szexis leszel, nem tudod most véka alá rejteni azt, ami benned van. Sugározni fogsz! Nagy esélyed van rá, hogy megérkezik hozzá a kellő pár is. Nem kizárt, hogy hosszan tartó szerelem lesz belőle.

Nyilas

A Vénusz bolygó ezekben a hetekben nálad is rendesen hatni kezd. Energiáival igazi intellektuális partner és szerelem érkezhet az életedbe. De a Jupiter is óriási szerencsét tartogat. Bár mostanában talán kicsit nehezebb találkozni új emberekkel, de tegyél kivételt és merj bátran randevúzni.

Bak

Lassan kibontakozó szerelemre számíthatsz, de egy biztos, a február nagyon meglepő fordulatot hoz. Hasonló gondolkodású párt vonzhatsz most be, hosszú távon érkezhet a szerelem az életedbe. A sors most kézbeveszi az irányítást, merj megnyílni, nem bánod meg!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek