Test és lélek

15 mágikus trükk, hogy megkapd, amire igazán vágysz

Címkék
ezotéria

Bors

Létrehozva: 2021.03.20.

Mutatunk néhány tippet és trükköt, hogy bevonzd az életedbe a gazdagságot, a jóllétet, a pozitív energiákat.

Ha azt mondjuk, boszorkányság, akkor azonnal a hegyes kalapok, a bibircsókos orr és az üstber fortyogó gusztustalan folyadékok jutnak eszünkbe. Pedig a boszorkányság - és a boszorkányság jelei - is fejlődtek az évek során, szinte zökkenőmentesen beolvadt a mágia a mindennapunkba.

Most mutatunk pár tippet és trükköt, amivel bevonzhatod a szerencsét, a gazdagságot az életedbe, és amivel a mágia a hétköznapi életed részévé válik.

1. Hintsd meg a kávéd fahéjjal

Miután lefőtt a reggeli kávé, szórj bele egy kis fahéjat. Nemcsak az íze lesz fantasztikus, de a napod is jó lesz, mivel a fahéj vonzza a szerencsét. A fahéjat régebben a kreativitás és a siker növelésére is használták.

2. Tegyél lime-ot a vízbe

Ha nem vagy egy nagy kávé- vagy teafogyasztó, akkor tegyél lime-ot a vizedbe, mert ez segít semlegesíteni a körülötted lévő negatív energiákat.

3. Tegyél egy ametisztet a wifi-routerre

Lassú az interneted? Tegyél egy ametiszt követ a routerre. Az ametiszt állítólag tisztítja a teret is és energetizál, így javítja a jel erősségét. 

4. Termessz gyógynövényeket és azokat használd

Akár balkonládákban is lehet gyógynövényeket nevelni. A boszorkányság alappillérei, így mindenképp jobban jársz, ha a magad által termesztett növényt fogyasztod.

5. Meghatározott célokra használd a gyógynövényeket

Íme néhány remek gyógynövény:
oreganó (szerelem, bátorság, cselekvés)
rozmaring (védelem, bölcsesség, memória, egészség javítása)
kakukkfű (szépség, bátorság, erő)
petrezselyem (megtisztulás, jólét)

6. Használd a mágikus alkalmazásokat

A legtöbben nem biztos, hogy képesek a Tarot-kártya vetésére és sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy napi vagy akár heti rendszerességgel jósnőhöz járjanak. De az interneten is számos ingyenes lehetőség van, ahol Tarot-kártyát tudsz húzni. A legégetőbb kérdésekre ezek által is megkapod a választ, ha a húzás előtt a kérdésre koncentrálsz.

7. Használj vizualizációs táblát

A legjobb, ha veszel egy parafa táblát és arra felrakosgatod a képeket: mit szeretnél, milyen legyen az életed, milyen házat, ruhát, társat szeretnél, milyen érzéseket akarnál. De a 21. században már akár a Pinterestet is használhatod ilyen táblaként: gyűjtsd egy helyre a képeket, és nézegesd őket időnként.

8. Keverj varázslatot az italaidba

Itt nem valami partidrogra kell gondolni... A spirituális vezetők szerint az sem mindegy, melyik irányba kavarjuk az italunkat. Ne felejtsd el, minden egyes mozdulatodban ott a mágia. Így ha az óramutató járásával megegyezően kevered (például a fahéjt a kávédba), akkor azzal a pozitív energiákat aktiválod és hívod segítségül. Ha az óramutatóval ellentétesen, akkor pedig a negatív behatásoktól véded meg magad.

9. Hívd segítségül a citrin erejét

Tegyél egy citrin kristályt a laptopod mellé, és sokkal gyorsabban tudsz majd dolgozni.

10. Írd le zölddel, amit szeretnél

A zöld a beteljesült álmok színe, ezért írd le zöld tintával a vágyaidat. A zöld a jólélet, a pénzt, a bőséget és a szerencsét szimbolizálja több kultúrában is.

11. Viselj lilát, ha tárgyalsz

Előléptetést, fizetésemelést szeretnél vagy prezentációt kell tartanod, és erősnek, magabiztosnak akarsz látszani? Viselj lilát - rúzst, blúzt, hajcsatot, bármit. A lila ugyanis tudat alatt szimpatikusabbá tesz. A lila ugyanis a szeretet, a pszichés képességek és az intelligencia jele.

12. Párologtass

Ha nem szereted a füstölő illatát vagy olyan helyen laksz, ahol nem is engedik, akkor használj párologtatót. Pár csepp illóolaj csodákra képes.

13. Használd a megfelelő illatot

Viseld parfümként, párologtasd, vagy válassz illatosított gyertyákat, hogy elérd a céljaidat. A fahéj vagy a vanília illatú gyertya vagy az olyan parfüm, amelyben ezek is benne vannak, elősegíti a kreativitást. 

14. Viselj rózsaszínt a randin

Randira mégy? Vegyél fel rózsaszínt! A rózsaszín ugyanis a szerelmet, a romantikát, az új kezdeteket és az intimitást szimbolizálja. Ha tutira akarsz menni, viselj rózsakvarc karkötőt.

15. Készíts saját ékszert

Nem mindenkinek telik féldrágakövekre vagy kristályokra. De kevés pénzből is lehet igazán hatékony mágikus karkötőt csinálni. Nem kell más hozzá, csak színes fonal - olyan színeket válassz, amire vágysz. Hogy melyik színnel mit érhetsz el, ebben a cikkben megtalálod. Ha kiválasztottad a fonalat, már csak fonj belőle egy karkötőt. Miközben készíted, gondolj arra, milyen nagyszerű lesz, ha már elérted a céljaidat. Ez további pozitív energiával fogja feltölteni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek