Test és lélek

Erre a három csillagjegyre varázslatos szex vár a héten

Bors

Létrehozva: 2021.04.06.

Ezekre a csillagjegyekre most nagyon izgalmas szerelmi élet vár: szexuális életük felpezsdül.

Kedden a két szerelembolygó – a Vénusz és a Mars – tesz róla, hogy egyes csillagjegyek szerelmi élete a megszokottnál tüzesebb fordulatot vegyen. A hét vége felé ráadásul belép a képbe az Uránusz is, ami a meglepetésekért lesz felelős. De hogy ki jár majd a legjobban? Mutatjuk.

Kos (03.21 – 04.20.)

Meglehetősen lassan indult be az év a Kos számára, ám a hétvégén a Merkúr belépett a képbe, aminek következtében magabiztosabb és tettre készebb lesz, mint idén bármikor. Ha ő is készen áll, ezen a héten eljöhet a vissza nem térő lehetőség, hogy szikrázzon a hálószoba.

Oroszlán (07.23 – 08.23.)

Az elmúlt időszak a meghittségről szólt az Oroszlán számára. A csillagok állása szerint most azonban eljött az ideje a mókának, és annak, hogy kicsit kevésbé vegye komolyan az életet. A változatosság, a pikáns perverzió, de a romantikus randi is szóba kerülhet: egy biztos, szenvedélyből nem lesz hiány.

Nyilas (11.23 – 12.21.)

Röviden: ez a hét az őrületes szexről fog szólni. A Nyilas szerelmi élete ezen a héten inkább aktívabb, mint romantikusabb lesz, de a jó hír, hogy ez az egyedülállóknak és a párkapcsolatban élőknek is remek hír. Érdemes kihasználni ezt a varázslatos időszakot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek