Test és lélek

Nem hiszi el, mivel dobhatja fel az omlettet!

Bors

Létrehozva: 2021.07.23.

Talán kevesen tudják, de az omlettet is feldobhatjuk hallal, méghozzá füstölt pisztránggal.

Omlett füstölt pisztránggal

Hozzávalók: 12 db tojás * 2 dl tejföl * 5 dkg vaj * 30 dkg füstölt pisztráng * 6 dkg reszelt sajt * só, bors, snidling

Elkészítése: Az omletteket 3 tojásonként készítjük el, két serpenyőben. Az 1–1 kanál tejföllel felvert tojásokat felhevített vajba öntjük, középre kevergetjük, majd fedő alatt egybe sütjük. A füstölt halat a tetejére tördeljük. Aki lágyabban szereti, fedő nélkül készítse, és amikor összeállt az étele, akkor a füstölt hal ráhelyezését követően hajtsa félbe. Mindkét verziót megbolondíthatjuk 1–1 kanálnyi kedvenc sajtunkkal. Tálaláskor ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, valamint finomra vágott snidlinggel szórjuk meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek