Test és lélek

Fogadjunk, hogy eddig rosszul tárolta a kenyeret!

Bors

Létrehozva: 2021.11.14.

Tárolási bakik tömkelegét követjük el a kenyérrel.

Nagyon hamar el tudja veszíteni friss, ropogós jellegét a kenyér, ami ellen sokan úgy védekeznek, hogy inkább a hűtőben tárolják, ám ezzel óriási hibát követnek el.

Ha ezeket a tanácsokat megfogadja, még harmadnapra is friss kenyér kerül az asztalra:

• Az ideális tárolási hőmérséklet a szobai, 20, maximum 25 fok.

• Papír zacskóban érdemes tárolni a kenyeret, a műanyag zacskóban ugyanis könnyen felpuhul, de még el is kezdhet penészedni.

• Ám a papír zacskónál is jobb megoldás a vászonzacskó – ebben nem fülled, nem nedvesedik át, hiszen a zsák textilanyaga könnyedén átengedi a levegőt, és nem is fog kiszáradni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek