Ezotéria

Horoszkópod elárulja, ki a lelki társad – segítünk megtalálni!

Bors

Létrehozva: 2022.02.22.

Velük igazán tökéletes lehet minden, ha hiszel a horoszkóp útmutatásában.

Forrás: Shutterstock

Vannak csillagjegyek, akik jobb, ha egy életre elkerülik egymást, de ugyanez igaz fordítva is – egyesekkel igazán idillien alakulhat minden.

A lelki társ olyan személy, akivel nagyon mély lelki kapcsolódásban vagy. Megérzed előre, ha egyfajta lelki szerződés fog létrejönni, mert az ilyen kapcsolatban a kapcsolódás olyan érzés, minta előre elrendeltetett volna, mintha ez lenne a végzet – fejtette ki a Bustle magazinnak Rachel Lang asztrológus, majd hozzátette, a lelki társ kapcsolatok nem feltétlenül romantikus jellegűek, lehetnek barátiak is.

Ezek a csillagjegyek illenek hozzád a napjegyed alapján!

Kos: Oroszlán, Nyilas, Mérleg

Szenvedélyes Kosként neked szükséged van arra, hogy egy kapcsolaton belül is szabadnak érezd magad. Az Oroszlán hozzád hasonlóan öntörvényű, ő nem fog rád tapadni sosem. A Nyilas szintén nem olyan, aki megfojtja a kedvesét és olyan kalandkedvelő típus, mint te.

Bika: Bak, Halak, Skorpió

Magabiztos Bikaként te a stabilitást, a biztonságot keresed a párkapcsolatodban. Az érzékeny Halakkal könnyen első látásra szerelembe esel, a Baknak ugyanolyan az értékrendje és az érzelmi élete, mint a tiéd. A Skorpiónál nincs hűségesebb és megbízhatóbb.

Ikrek: Mérleg, Vízöntő, Kos

Ikrekként számodra nagyon fontos a lelki mélység, a sok-sok izgalmas beszélgetés, intellektuálisan kötődsz. A Mérleg hozzád hasonlóan társasági ember, akinek a beszélőkéje is nagyon jó. A Vízöntő izgalmas gondolatai szintén szerelmet ébreszthetnek benned. A Kos pedig szenvedélyes, ugyanakkor meghagyja a szabadságodat.

Rák: Skorpió, Bika, Bak

Rák jegyűként számodra az érzelmi biztonságnál nincs fontosabb a szerelemben. Egy Skorpió ezt megadhatja neked, de csak akkor, ha van türelmed kibontani őt, hiszen alapvetően elég bizalmatlan. A Bika rendkívül stabil és megbízható, a Bak pedig olyan célorientált, mint te.

Oroszlán: Kos, Nyilas, Mérleg

Szenvedélyes Oroszlán vagy, aki szívből éli az életet és ilyen társat is képzel el maga mellé. Egy hozzád hasonlóan tüzes Kos jó választás lehet, ahogy az izgalmas és lendületes Nyilas is. A Mérleg pedig olyan típus, akinek nem okozna gondot, hogy imádjon téged, akár egy királynőt.

Van, akivel egyszerűen passzolunk, mint egy kirakós két darabja...  Fotó: Shutterstock

Szűz: Bika, Halak, Bak

Szűz csillagjegyűként szereted a kiszámíthatóságot és a túlzott érzelmesség megrémít. Éppen ezért egy kiszámítható, stabil Bika mellett megtalálhatnád a nagy szerelmet. Az álmodozó, de rendkívül izgalmas lelki világú Halak szintén jó társad lehet. A Bak célorientált és képes keményen dolgozni, akár te magad.

Mérleg: Vízöntő, Ikrek, Nyilas

Mérleg napjeggyel lételemed a romantikus szerelem, imádsz kapcsolódni. Egy Ikrek könnyen le tud venni a lábadról ékesszólásával, nagyszerű humorával. A Vízöntő igazságérzete ugyanolyan heves, mint a tiéd, a Nyilas pedig hozzád hasonlóan pozitív személyiség.

Skorpió: Rák, Bak, Bika

Skorpióként neked el sem kell mondanunk, ki a lelki társad, kilométerekről megérzed őt. A finom lelkű, érzelemes Rákok mellett jól érzed magad, a Bak megbízhatósága szintén imponál, míg a Bika olyan szexuális vonzalmat ébreszthet benned, mint senki más.

Nyilas: Oroszlán, Kos, Mérleg

Bevállalós, kalandor Nyilasként te azt találod igazán vonzónak, akiben nincs félelem. Ilyen társad lehet az Oroszlán és a Kos is. A Mérleg szabadságot ad neked és úgy flörtöl, mint senki más, ebben a kapcsolatban sok-sok nevetés várható.

Bak: Szűz, Bika, Rák

Bak jegyűként olyan lelki társra vágysz, aki olyan ambiciózus és célorientált, mint te. A Szűz praktikussága, a Bika teherbírása nagyon le tud nyűgözni. A Rák olyan párod lehet, aki mindenkinél jobban tud támogatni az álmaid valóra váltásában.

Vízöntő: Mérleg, Ikrek, Nyilas

Vizöntő szülöttként intellektuális, kíváncsi és fáradhatatlan vagy, ezért tökéletesen megtalálod a hangot a Mérleggel és az Ikrekkel. Mindkettővel erős szexuális vonzalom alakulhat ki, flörtben ők az elsők. A Nyilas társasági és bátor, ez bejön neked.

Halak: Rák, Bika, Bak

A Halak jegy szülötteként nagyon mély kapcsolódásra vágysz, megbízható, kiszámítható érzelmekkel. Egy Bika biztosan képes ezt nyújtani neked, míg a Rák érzelmességével csavarja el a fejed. A Bak nagyon megbízható és kiválóan tud téged motiválni a céljaid felé.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek