Jellem

Horoszkópod elárulja, mi a legrosszabb tulajdonságod

Bors

Létrehozva: 2022.03.27.

Nincsenek titkok a csillagok előtt, tükröt mutatnak, min kéne változtatnod.

Forrás: Pixabay

A valóság sem fekete vagy fehér, így az is igaz, hogy nem létezik makulátlan ember, vagyis mindenkinek vannak jó és sötét vonásai. Ezzel ideje volna végre megbarátkozni, ami viszont nem egyenlő azzal, hogy ne kéne változtatni rajta, vagy legalább megpróbálni fejlődni.

A horoszkópod abban is segít, hogy ha eddig nem tudtad volna, megmondja, melyik a legrosszabb tulajdonságod.

KOS

Kitartásból és az ambícióból bárki leckéket vehetne tőled, mivel AKÁRMIT képes vagy elérni, amit szeretnél – de pont ettől fordulhatsz át önimádatba és önzőségbe. A sikertől arrogáns és önközpontú leszel és ilyenkor figyelmen kívül hagyod azt a tényt, hogy amúgy mások is keményen dolgoznak, nem csak te.

BIKA

Egyértelmű, hogy te vagy az egyik leghűségesebb csillagjegy az állatövben, de ez a szuper jellemvonásod elképesztő makacssággal és rugalmatlansággal jár együtt. Hiába vagy alapvetően nagyon őszinte, a saját hibáidat egyáltalán nem akarod beismerni.

IKREK

Kommunikációban verhetetlen vagy, szóval társaságban tőled képtelenség lenne ellopni a reflektorfényt, mert mindenki csak a te mondandódra figyel. Ezt a népszerűséget viszont abszolút nem is vagy hajlandó elengedni, inkább manipulálod a tényeket, hogy még érdekesebbnek és drámaiabbnak tűnjenek a sztorijaid.

RÁK

Senki sem tarol jobban egy érzelmi intelligencia teszten nálad, azért a temperamentumod okozhat nálad gondokat. Ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt szeretted volna, akkor rosszindulatúvá válhatsz és a haragtartást is brutálisan sokáig tudod művelni.

OROSZLÁN

Magabiztos vagy, motivált, rettenthetetlen és szórakoztató – vagyis mágnesként vonzod magadhoz az embereket. Emiatt azonban hajlamos vagy azt hinni, hogy a világ kizárólag körülötted forog és az egoizmusba belecsúszva lenézhetsz másokat.

SZŰZ

Rendkívül kritikus vagy, aki MINDEN részletre is figyel és görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy a terveid szerint alakuljanak a dolgok. A perfekcionizmusoddal persze alapvetően semmi baj, egészen addig, amíg nem fordul át irányításmániává. Ha túl keményen hajtasz, kimerítheted magadat mentálisan és fizikailag, elvesztheted a pozitivitásodat, ráadásul még másokat is felidegesíthetsz a kontrollfüggőségeddel.

MÉRLEG

Aki csak egy kicsit is ismer, már tudja, mennyire szeretnéd, ha az életed minden területén egyensúlyt teremthetnél – olyannyira, hogy ezért tényleg akármeddig elmennél. A konfliktusokat messziről elkerülöd és inkább kiforgatod az igazságot, hogy te kerülhess ki győztesként a szituból.

SKORPIÓ

Szenvedélyesen harcolsz a céljaidért, az mégis kifog rajtad, ha útközben meg kéne bíznod valakiben. Nagyjából ezer tesztnek vetsz alá másokat, hogy bebizonyíthassák neked a hűségüket, ám az kevésbé érdekel, te hányféleképpen árulod el őket…

NYILAS

A kalandvágyad nem ismer határokat és még a függetlenséged is az extrém szintet üti meg. Ezeket az irigylésreméltó tulajdonságaidat ellensúlyozod azzal, hogy túlságosan nyers vagy és kíméletlenül egyenes. Az őszinteség persze még rendben is van, de azért lehet egy picit szépíteni a csúnya igazságon.

BAK

Átlagon felül szervezett vagy, olyan személy, aki gyakorlatiasan viszonyul az élethez. Tisztában vagy azzal, mit akarsz és ezért dolgozni is hajlandó vagy. A gond csak az, hogy az őrült hajtás közben elhanyagolod azokat, akik a legjobban szeretnek és támogatnak téged. Ja és nem mellesleg még magadat is elveszítheted a hataloméhség miatt.

VÍZÖNTŐ

Köszönöd szépen, téged senki ne akarjon bekorlátozni, az állatöv legszabadabb jegyének tartod magad. Egyáltalán nem örülsz annak, ha valaki át akarja lépni a határaidat, mert a saját tered és időd SZENT. Cserébe te sem mászol bele mások privát szférájába – olyannyira nem, hogy sokan ridegnek és önelégültnek könyvelnek el a távolságtartásod miatt.

HALAK

Ha tehetnéd, MINDENKIRŐL gondoskodnál és bármiben segítenél az embereknek. Ez természetesen borzasztóan kedves gesztus tőled, mégsem feltétlenül szerencsés döntés, ugyanis nem pakolhatsz magadra ennyire hatalmas érzelmi terhet. Már csak azért sem, mert később megvethetsz másokat azért, amiken miattuk „kellett” keresztülmenned.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek