Ezotéria

Minden lépésüket siker koronázza, hiszen erre születtek ezek a csillagjegyek

Bors

Létrehozva: 2022.05.21.

Te vajon közte vagy Fortuna kegyeltjeinek?

Forrás: Pixabay

Te gondolkodtál már azon, miért lehet, hogy vannak, akik egyszerűen nem tudnak mellényúlni, így gyakorlatilag bármerre indulnak, megnyílnak előttük az ajtók? Ők a bűvös ötös, vagyis azok a csillagjegyek, akikhez születésüktől fogva hozzájuk csapódik a szerencse, és nem is tágít mellőlük.

Kos

A te bolygód a Mars, ezért szeretsz konfrontálódni, feszültséget kelteni, harcolni. Minden versenyt, megmérettetést képes vagy megnyerni, mert intelligens, motivált vagy, ami mind hozzájárul a sikeredhez, mert számodra a siker az erősséged.

Rák

Azon szerencsés csillagjegyek közé tartozol, aki mindig megtalálja a maga útját, képes a kihívásoknak megfelelni, és mindenben sikereket ér el. Ezt elsősorban az intelligenciádnak, a hozzáértésednek köszönheted.

Mérleg

Nem titok, hogy optimista vagy, és amire az életben vágysz, azt meg is kapod. Képes vagy a dolgokat összefüggésben látni, így mindig megfelelő megoldást találsz a problémákra. Számodra a pohár mindig félig tele van.

Nyilas

A siker és a szerencse is melletted áll. A domináns bolygód a Jupiter, amely segít, hogy a terveidet valóra váltsd. Persze, lehetnek problémák, de a végén mindig te leszel az, aki a győztesek oldalán áll.

Halak

A te bolygód a Neptunusz, amely inspirál, lelkileg feltölt, ezzel segítve azt, hogy megvalósítsd önmagad, elérd a céljaidat, és sikeressé válj. Most a Jupiter is segít abban, hogy az álmaidat valóra váltsd. Tarts ki, ne hátrálj meg!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek