Horoszkóp

Pünkösdi horoszkóp: sorsszerű találkozásokat jeleznek a csillagok

Létrehozva: 2022.06.03.

A pünkösdi hétvége horoszkópja jó dolgokat ígér.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Mars-Hold fényszöge és a Jupiter közelsége miatt érezheted az érzelmi támogatást a környezetedben. Motivált vagy és magabiztos, és spontán vágyat érezhetsz arra, hogy elszakadj a szokásos rutintól, és egy kalandos hétvégi kirándulásra indulnál egy izgalmas helyre. Ideális tranzit, hogy teret adjon a felfedezésekhez! Kreativitásod és szenvedélyed felerősödik. Különösen előnyös lesz, ha időt szakítasz a fizikai megterhelésre, legyen szó akár edzőteremről, akár versenysportról, akár egy tempós kirándulásról. A szerelmi energiák is felerősödnek, megújulnak.

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Hold fényszögkapcsolata miatt ez egy jó időszak a másokkal való kapcsolatteremtésre. Érezni fogod, hogy az érzelmeid átáradnak rajtad a másokkal való kapcsolattartás során, és az emberek, akikkel beszélgetsz, valószínűleg erősen átérzik lelkiállapotodat, annyira erős a kisugárzásod. Abban az esetben, ha a közelmúltban nehéz élményben volt részed, úgy érezheted, hogy felszabadulsz, tisztulnak és gyógyulnak a lelki sebek. Ha nem volt ilyen esemény, akkor pedig továbbra is jól fogod érezni magad, és képes leszel pozitív benyomást kelteni másokban.

Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Merkúr-Szaturnusz fényszöge szimbolizálja a lehetőséget a fegyelem, a struktúra és a határok megváltoztatására. Figyelj, mert az események azt mutatják, hogy szükséged van egy helyzet megbeszélésre, valószínűleg a családon belül. Lehet, hogy egy sor kiigazítást kell végrehajtanod, vagy rendet kell teremtened a szétcsúszott helyzetben, ami némi rugalmasságot igényel, de lehet, hogy egy épp túlságosan stagnáló helyzetet kell megmozdítani. Megtörténhet, hogy a család idősebb tagjai adnak nagyon jó tanácsot.

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

Az előre induló Merkúr szextil fényszöget alkot a Plútóval, ez a tranzit lehetőséget jelent a mozgásra, a kommunikációra és a megszokottól nagyon eltérő szintű tapasztalatokra. Az intuíciód nagyon erős e hatás alatt, és ez adja a behatolás erejét mentális szinten. Mély befolyást gyakorolhatsz másokra, ezt használhatod gyakorlati dolgokban, autóeladás során, ingatlanügyben, nagyobb beszerzésben. Találkozhatsz valakivel, aki mélyen hat rád valamilyen ötleten vagy terven keresztül. Ez egy karmikus barátság, kapcsolat vagy sikeres partnerség kezdete lehet.

(Astronet)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek