Ezotéria

Ők a legtitokzatosabbak: 3 csillagjegy, akik mindig rejtegetnek valamit

Létrehozva: 2022.08.26.

Rengeteg titkot őriznek ezek a csillagjegyek.

Forrás: Pexels

Titkai bizonyára mindenkinek vannak, egyesek azonban képesek sírig őrizni azokat, míg mások amint lehet, átadják valakinek. A titokzatos embereknek számos oka lehet rá, hogy magukban tartsák legféltettebb érzelmeiket: félénkségből, tudatosságból, vagy akár rosszindulatból is. Egy biztos: vannak olyan csillagjegyek, akik személyiségjegyeiknél fogva sokkal több titkot őriznek, mint mások. Mutatjuk, kik ők.

Rák

Ez a csillagjegy a lehető legcsendesebb mind közül – akár szó szerint is. A Hold által uralt Rák csak ritkán árul el magáról személyes információkat. Erős érzelmi intelligenciája ellenére valódi érzéseit mélyen magában tartja, mert a legtöbbször attól tart, hogy a másik fél számára sok lehet. A legrosszabb mégis az, hogy a csillagjegy szülötte időnként saját maga előtt is titkolózik: előfordul ugyanis, hogy csak akkor jön rá, hogy akar valamit, amikor már túl késő.

Skorpió

A Skorpió nagyra becsült személyiségjegynek tartja a titokzatosságot, ezért képes azt bármilyen élethelyzetben alkalmazni. A jó hír, hogy ettől kiváló barátja lehet bárkinek, a rossz viszont az, hogy az egyik legrosszindulatúbb jegyként ezt a képességét hajlandó gonoszkodásra is felhasználni. A Skorpió olyannyira őrzi saját és mások titkait, hogy gyakran az őrület szélére kerül – ekkor jöhet el az a pont, hogy megtörik, és mindent kitálal.

Halak

A rejtélyek megszállotja ez a csillagjegy, aki nagyszerűen alkalmazza titokzatosságát a mindennapokban is. A Halak szeret rébuszokban beszélni, és ahelyett, hogy kimondaná, amit szeretne, inkább rávezeti partnerét – ezzel is védve önmagát a titkok felfedésétől. A furcsa tulajdonságnak köszönhetően a jegy szülötte gyakran könnyen elárulja magát: kommunikációjából rögtön kiderül, hogy valami nincs rendben, anélkül, hogy arról hajlandó lenne ő maga beszámolni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek