Ezotéria

Nem bírnak magukkal: Ez a 3 csillagjegy bármikor képes veszekedni

Létrehozva: 2022.10.07.

Ezek a csillagjegyek szüntelenül keresik a bajt.

Forrás: Pexels

Vannak, akik a testmozgástól, a társasági élettől, vagy a rászorulók megsegítésétől kapják a természetes feltöltődést. Olyanok is akadnak azonban, akik szüntelenül keresik a konfrontációt, hogy megemelkedjen az adrenalinszintjük. Legyen szó a legapróbb dologról, ezek az emberek képesek óriási balhét csapni. Hogy miért? Ilyen a természetük, amiről könnyen lehet, hogy csillagjegyük is felelős. Mutatjuk a három csillagjegyet, akik a konfliktusokért élnek.

Kos

Nem is lehet kérdés, hogy a lista élén a Kos áll, hiszen a csillagjegy szülötte a háború és a harag szakértője, a konfliktusok mestere. Büszkesége határtalan, ezért ha csak egy kicsi sérelem is éri, kőkeményen megküzd azért, hogy bebizonyítsa igazát. 

Skorpió

A Skorpió féktelen agressziója veleszületett energiájával függ össze. A jegy szülötte kőkemény bosszúálló, képes átgázolni mindenen és mindenkin, csak hogy helyreálljon benne a rend, és megkaphassa igazát. A manipulációra és a gonoszságra is hajlamos jegy nem is kertel, ha gondja van, máris elintézi ellenfelét.

Nyilas

A Nyilas az állatöv legoptimistább jele. Kalandvágyó, szabadlelkű, mindig jókat nevet. Mindazonáltal hajlamos azt hinni, hogy mindent tud, ami miatt gyakran öntörvényűvé válik. Ha valaki nem ért vele egyet, nagyon nehezen viseli, és mindig megküzd azért, hogy vitapartnere véleményét átformálja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek