Horoszkóp

Ennek a csillagjegynek ma óriási szerepe lesz abban, hogy egy álom valóra váljon

Címkék
horoszkóp

B.P.

Létrehozva: 2023.03.03.

A Kos jobb, ha hallgat, a Mérleg kapargassa meg a felszínt!

KOS
Pénteken jobb, ha hallgatsz, vagy legalábbis megtartod magadnak azt, mit is gondolsz a körülötted lévőkről. Vannak ugyanis, akik csak arra várnak, hogy a tőled megszerzett bizalmas információkkal visszaéljenek és rajtad keresztül juthassanak előrébb... 

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

BIKA
Nem csoda, hogy kimerült vagy: egy olyan kihívást tudhatsz magad mögött, ami rengeteg energiádat felemésztette. Most, hogy túl vagy rajta, jöhet a jól megérdemelt jutalom: olyan információkra teszel szert, amelyekből komoly előnyt kovácsolhatsz! Élj a lehetőséggel!

 

IKREK
Furcsa péntek ez a mai. Vártad, hiszen délután indul a hétvége, mégsem vagy boldog. Sőt, mintha magányosnak éreznéd magad. A jó hír, hogy ez csak egy rossz érzés, aminek nincs semmi alapja! Ahelyett, hogy szomorkodnál, találj ki valamit, amivel feldobhatnád az estét a pároddal!


RÁK
A csudába az örökös kontrollal és kiszámíthatósággal! Éljen a spontaneitás és a váratlan helyzetekben rejlő lehetőségek! Lehet, hogy ennek a felfedezésnek az öröme az egész napodra kihat majd?!

 

OROSZLÁN
Elképesztő a párkapcsolatod, sokan irigykedve néznek rád emiatt. Márpedig te tudod a legjobban, hogy a párod valódi ajándék a számodra, egy olyan kincs, amelyik megerősíti a mondást: minden sikeres ember mögött ott áll a társa. Lepd meg, hogy érezze, mennyire értékeled őt!

 

SZŰZ
Ami sok, az sokk! Túl nagy nyomás nehezedik rád, mintha túl sok helyen kellene egyszerre megfelelned és már ezek puszta gondolata is kikészít. Ne betegedj bele ebbe az egészbe! Itt az ideje, hogy leoszd a terheket! Ugyanakkor szánj időt arra, hogy megvizsgáld: kinek, milyen feladatot adsz! Nehogy véletlenül a legfontosabbat is átengedd másnak!

 

MÉRLEG
A tények makacs dolgok, de most nem árt egy kicsit megkapargatni a felszínt! A péntek tökéletesnek tűnik erre, pláne akkor, ha egy fontos lépés megtétele előtt állsz. Hidd el, ez most fontosabb, mint a péntek esti bulizás!

 

SKORPIÓ
Vajon miért van baljós hangzása a váratlan találkozás kifejezésnek? S miért jutott eszedbe valaki ennek hallatán? Nos, ma nem kizárt, hogy olyasvalakivel sodor össze az élet, akivel nem szívesen találkoznál! A lényeg, hogy ne feszülj be4 Azzal ugyanis mindent elronthatsz...  

 

NYILAS
Tudod, hogy a benned égő tűz és szenvedély az a plusz, amitől annyira jó vagy?! Tápláld a tüzet, ami extra löketet ad a rutinodhoz! Ne feledd: ettől vagy átlag feletti!


BAK
Reggel óta azon rágódsz, hogy nem kerek ez az egész. A megoldást azonban nem a töprengés, hanem a cselekvés hozza majd el! Végezd el a rád váró összes feladatot, s mire a listád végére érsz, váratlanul eszedbe jut majd, mi is hiányzik annyira! 

 

VÍZÖNTŐ
Úgy érzed, ez így nem mehet tovább! Képtelen vagy a szőnyeg alá söpörni a helyzetet, szemet hunyni bizonyos dolgok felett. Jöjjön, aminek jönnie kell! Elképesztő energiák feszülhetnek egymásnak, de akárcsak egy gátszakadásnál, a dolgok végül rendeződnek és a megfelelő mederbe kerülnek. 

 

HALAK
Adni és kapni: ha megvan a tökéletes egyensúly, megmarad az örök körforgás. Vajon mi minek jött el az ideje? Neked segítenek vagy te segítesz valaki másnak, hogy egy álom valóra váljon?! Gondold végig és cselekedj helyesen! Erről szól ez a nap!


(Forrás: Astronet)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek