Ezo

Ez a három csillagjegy lélekben mindig fiatal marad

Létrehozva: 2023.07.07.

Vajon kik azok, akiket a csillagok lelki fiatalsággal ajándékoztak meg? Most eláruljuk!

Azt mondják, vannak, akik érettebbek, idősebbek a koruknál, mások pedig tesznek arra, hogy telik az idő: ők azok, akik lélekben sokkal fiatalabbnak érzik magukat, mint amit a születési anyakönyvi kivonatuk mutat. Mind ismerünk ilyen "örök fiatal" karaktereket, és bizony titokban sokszor irigykedve is nézzük magabiztos játékosságukat. Talán épp horoszkópjuknak köszönhető, hogy rátaláltak fiatal énjükre, és nem akarják azt elengedni, még ha megjelentek már az első ráncok vagy ősz hajszálak is. Mutatjuk, kik ők!

idős, lélekben fiatal, kerékpár, bicikli, túra, kikapcsolódás, Shutterstock illusztráció 707244118
Vannak, akk lélekben örökké fiatalok maradnak  Fotó: Ground Picture / Shutterstock

3 csillagjegy szülöttei, akik legbelül fiatalok maradtak

Nyilas

A Nyilas csillagjegy szülöttei igazi kalandorok, akik imádnak utazni, ez pedig testileg és lelkileg is fiatalon tartja őket. Optimisták, akiket sem letörni, sem visszatartani nem lehet igazán hosszan: folyamatosan mozgásban vannak, és folyamatosan készek valamilyen mókára. Akárhol is jelenjenek meg, ragyognak, mosolyognak, készek olyan jól érezni magukat, amennyire csak lehet.

Ikrek

Az Ikrek levegő jegy, ami azzal jár, hogy szabad szellemek, akik bárhol, bármikor felbukkanhatnak. Alkalmazkodó képességüknek köszönhetően mindegy, hogy 15 vagy 50 évesek legyenek, ugyanolyan fergetegesen érzik majd magukat. Vágynak a kapcsolatokra, a kapcsolódásra, ez pedig fiatalon tartja őket.

Halak

A Halak bolygója a Neptunusz, minek következtében az esetek többségében folyamatosan a fellegek felett járnak. Képzelőerejük élénk, és mindig tudják: legyél bármilyen idős, soha nem késő követni az álmaidat. Készek nagy kihívások elé állítani magukat, azonban épp nagyszabású vágyaik azok, amik az örök fiatalság tüzével ajándékozzák meg a Halakat lélekben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek