Nyugodtan eheted diéta alatt is!
Ha a diétádba is beilleszthető desszertet keresel, akkor a glutén- és cukormentes piskótatekercs tökéletes választás! A dietaesfitnesz.hu osztotta meg a receptet, amit nagyon gyorsan el lehet készíteni és egészséges is.
A piskótához:
A töltelékhez:
A tojásokat szétválasztjuk, az eritritet elfelezzük! A felét a sárgájához, a felét a fehérjéhez adjuk, és mindkettőt habosra verjük. A sütőporral és a fahéjjal elkevert kétféle lisztet a sárgájába szitáljuk, közben folyamatosan keverjük. Végül a felvert tojáshabot lazán belekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. 10 percig sütjük, és még melegen, a papírral együtt feltekerjük. Ha kihűlt, kitekerjük, megkenjük a fahéjjal elkevert baracklekvárral, ismét feltekerjük, majd felszeleteljük. Tálaláskor meghintjük porrá őrölt eritrittel.