Ezo

Szeptemberi horoszkóp: döntő változásokat hoz ez a hónap

Létrehozva: 2023.09.01.

A sors bizony visszahoz a múltból jó néhány feladatot...

Kos szeptemberi horoszkóp

Szeptemberben több dolgod akad. A fókuszod a munkádon legyen! Jó hír, hogy kedvező fényszögek lesznek az égen 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Ha állásinterjúra kell menned, vagy a főnököddel akarsz beszélni, akkor lehetőleg időzítsd ezekre a napokra! Az is jó hír, hogy az anyagi helyzeted is erősödik a kedvező fényszögeknek köszönhetően. Ezzel párhuzamosan több provokáló emberrel és helyzettel lesz dolgod. Kezeled ezeket a lehető legdiplomatikusabban!

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Bika szeptemberi horoszkóp

Minden hétre jut szuper konstelláció, ami békés napokat jelent. Lehetnek a környezetedben gondok, fejtörést okozó változások, de te mégis képes leszel megőrizni a nyugalmat. És pont ez az, ami a gyors megoldás megtalálásában segít neked. Különösen szeptember 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Ezeken a napokon minden esélyed megvan arra, hogy egyezségre juss olyan emberekkel, akikkel eddig nem sikerült. Meg fogsz lepődni a kedvező fordulaton…

Ikrek szeptemberi horoszkóp

Jó neked, mert az ambíciót és céltudatosságot szimbolizáló Mars egész szeptemberben előnyös fényszöggel segít neked. Itt az ideje, hogy tegyél magadért és a karriered fejlődéséért. Föld jegyekben járó bolygók szerint stratégiát kellene készítened. Beszélhetnél karrier tanácsadóval. Ő új és profi szempontokra világíthat rá. Mindezt nem szabad nagydobra verned. Érdemes még titokban tartanod. Főleg 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án. Szóval ne oszd meg közösségi oldaladon!

Rák szeptemberi horoszkóp

Szeptember a tanév kezdete. A bolygók azt javasolják, hogy tanulj, illetve keress olyan képzést, ami ebben a hónapban elkezdhető! Rendkívüli lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, ha hajlandó vagy tanulni. A legkedvezőbb konstellációk 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án lesznek. Könnyebb lenne a dolgod, ha találnál társat, társakat a tanuláshoz. Együtt ez is gördülékenyebben menne. Kérdezd meg az ismerőseidet! Biztos, hogy szívesen csatlakozik hozzád más ember is…

Oroszlán szeptemberi horoszkóp

Olyan munka felkérést kaphatsz szeptemberben, amire jó ideje vágysz. Az égi folyamatok szerint sok minden megváltozott azóta, hogy anno mindennél jobban áhítoztál erre. Egyrészt tapasztaltabb és határozottabb lettél. Másrészt a fizetéssel kapcsolatos elvárásaid is megnőttek. Ez így együtt új hozzáállást eredményez. Ha teheted 4-én, 8-án, 16-án, 21-én, 25-én és 30-án tárgyalj! Ezeken a napokon olyan előnyös pozícióban leszel, amivel elérheted a célodat.

További csillagjegyekért kattints az Astronet oldalára!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek