Ezo

Minden az ölükbe hullik: ők 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

P. E.

Létrehozva: 2023.10.27.

Ők lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek 2024-ben.

Új év - új élet, tartja a mondás, és ez bizony hat csillagjegynek valóban be is válhat. 2024 sokak számára hoz majd lehetőségeket, pénzt és szerencsét.

Fotó: Pexels/Djalma Paiva Armelin

Kos (március 21. – április 19.) 

A Kosok valószínűleg már érzik a szerencsének a kezdeti jeleit az év elején is. Kivételes lendülettel és energiával bírnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy új projektekbe vágjanak, és a sikerrel járnak. A szerelemben is tartogatnak meglepetéseket maguknak.

Bika (április 20. – május 20.) 

Az anyagiak terén számíthatnak a Bikák kirívó szerencsére. Talán váratlan pénzügyi lehetőségek kínálkoznak, vagy sikerül egy jól fizető állást találniuk. Az év során a kapcsolataik is elmélyülhetnek.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) 

A kreativitás és az önbizalom jegyében élhetik meg a 2024-es évet az Oroszlán csillagjegyűek. Kreatív elképzeléseik valóra válhatnak, és a munkájukban is kiemelkedő teljesítményre számíthatnak. A szerelemben is önbizalommal állhatnak elébe az új kihívásoknak.

Skorpió (október 23. – november 21.) 

A Skorpiók az év során a személyes fejlődés terén tarthatnak számot rendkívüli előrelépésre. Lehetséges, hogy új ismereteket szereznek, vagy hosszú távú terveik valóra válnak. A szerelemben is erős és szenvedélyes kapcsolatok alakulhatnak ki.

 

Nyilas (november 22. – december 21.) 

A Nyilas csillagjegyűek különösen szerencsések lehetnek az utazások terén. Új helyek felfedezése és különböző kultúrák megismerése vár rájuk. A szellemi fejlődés is előtérbe kerül, és hosszú távú terveik megvalósításában is számíthatnak a szerencsére.

Halak (február 19. – március 20.) 

A Halak az év során megtapasztalhatják a pénzügyi stabilitást. Talán váratlan bevétel érkezik, vagy egy jól megtervezett befektetés hozza meg a gyümölcsét. A szerelemben is boldog pillanatok várnak rájuk, és mélyebb érzelmi kapcsolatok alakulhatnak ki.
(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek