Asztrológia

Holnap lesz 2023 második félévének legnagyobb égi eseménye

B.

Létrehozva: 2023.10.11.

A Mars belép a Skorpióba és hatalmas energiákat ébreszt.

Főnixmadárként nyerjük vissza erőnket október 12-én, amikor is 2023 második félévének legnagyobb égi eseménye lesz: a Mars a Skorpió jegyébe lép. Hatása felfoghatatlan, amit november 23-ig élvezhetsz - írja a Astronet.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
A Mars belép a Skorpióba és hatalmas energiákat ébreszt Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Skorpió

Jók az esélyeid a teljes gyógyulásra. Mars a te bolygód doppingol, és értelmet ad mindannak, amiért eddig küzdöttél. November 23-ig régi jó cselekedeteid jó gyümölcseit szedheted le. Közben régi emberek, lehetőségek térhetnek vissza az életedbe.

Nyilas

Krónikus betegséged hirtelen javulásnak indul. Ez a gyógyulás első fázisa. A lelki összefüggések feltárása nélkül nem folytatódik a kedvező folyamat. 2. Diszkrécióból vizsgázol: meg kell őrizned a rád bízott titkokat. Közben tilos titkos utakon járnod, mert tutira lebuksz.

Bak

Álmaid megvalósulását támogatja a Skorpióba lépő Mars. Valószínűleg lemondtál már róluk, és most meglepődve fogod tapasztalni, hogy a semmiből támadnak fel. Közben rég nem látott barátok, kollégák, vagy szövetségesek térhetnek vissza az életedbe. 

Vízöntő

A munkahelyeden rivalizálás kezdődhet. Tőled függ, hogy beszállsz-e a ringbe. Bár most nem a legjobbak az esélyeid. De nem kell félned, mert a Mars bár felkeveri az állóvizet, megoldást is hoz. Úgy tűnik, mindenki elkényelmesedett, ill. elvesztette a motivációját. A Mars felpezsdíti a versenyszellemet, amit egy új főnök hozhat magával.

Halak

A Skorpióba lépő Mars szuper fényszöget küld neked, és 2 Halakban járó bolygónak. Régi terveid élednek újjá. A Mars energiát ad ahhoz, hogy a megvalósítás útjára lépj. Nem kizárt, hogy a terveid kapcsolatosak külfölddel és/vagy posztgraduális képzéssel.

Kos

A közérzeted, az egészséged, az erőnléted is topon lesz. Arra kell ügyelned, hogy a hirtelen feltámadt erődet okosan használd. Most nem kell akarnod, bőven elég engedned, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak. Közben a kiadásaidat okosan kell kontrollálnod.

Bika

Szenvedélyes heteket „ígér” neked a Skorpióba lépő Mars. Arra kell vigyáznod, hogy ez az egész ne zavarja össze az aktuális kapcsolatodat. Amennyiben féltékenység üti fel a fejét, azonnal reagálj! Ne engedd elmérgesedni a helyzetet, mert gyorsan szakítás lesz belőle. Ha nincs most párod, egy új szerelem toppanhat, sőt robbanhat be.

Ikrek

A Skorpióba lépő Mars gyógyulást jelez. Ez különösen akkor lesz „látványos”, ha régóta fennálló tünet-együttesről van szó. Ne ijedj meg, mert a gyógyulás előtt felerősödhetnek a tüneteid! Közben a munkatársaiddal, ill. a munkáddal való kapcsolatod is óriási változáson megy keresztül. Hogy ebből mi lesz, az év végére derül ki…

Rák

2 témában hoz neked bizakodást és sikereket: 1. Ha gyermeket szeretnél, és eddig nem jött össze, akkor november 23-ig megfoganhat. Erősítsd meg a hitedet, és várd a babádat, mintha kimennél elé a reptérre, vagy a hajóállomásra, vagy pályaudvarra! 2. Mars az ambíció és a bátorság bolygója. A vállalkozó kedved feltámad, és lesz bátorságod olyasmibe belevágni, amiről eddig még álmodozni sem mertél…

Oroszlán

Bővülhet a család új taggal, vagy valaki olyasmit jelent be, ami váratlan. Mindkettő eléggé fel fogja kavarni a fennálló rendet. Ez az időszak ingatlan ügyekre is remek. Legyen szó vételről, eladásról, bérlésről, bérbeadásról, felújításról, bővítésről, szépítésről, bútorcseréről, stb.!

Szűz

Utazz, tanulj, vizsgázz, tárgyalj, egyeztess, stb.! Lehengerlő, meggyőző és sikeres leszel mindebben. Közben bővülni fog a kapcsolati hálód. Új, fura emberekkel kerülhetsz kapcsolatba. Ezzel párhuzamosan megváltozhat a szomszédoddal és/vagy a testvéreddel a kapcsolatod. Ez nem ígérkezik egyértelműen békésnek…

Mérleg

Október 12 és november 23 között olyan pénz jöhet be, amiről már lemondtál. Sokat küzdöttél érte, és sírtál miatta. Emellett új pénzforrás nyílhat. Mivel a főnix madár nem sült galamb, nem várhatod passzívan ezt. Vagyis tenned kell érte. Minél bevállalósabb vagy, annál nagyobb pénz fogja ütni a markod. De túl nagy kockázatot nem kell vállalnod.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek