Ezért érdemes november 11-én libát enni!
– Ha tehetitek, egyetek libahúst és a következő évben nem fogtok szűkölködni! – mondja Gáspár Bea november 11-e, Márton-nap kapcsán. Majd gyorsan hozzáteszi: – Legalábbis így tartja a mondás! S hogy mivel járul hozzá Gáspár Győző felesége a mi jólétünkhöz? Egy fenséges recepttel! Máris kiderül, hogy készíti Gáspár Bea a sült libamellet káposztás cvekedlivel.
Gáspár Bea az Instagram-oldalán tette közzé a hozzávalók listáját és az elkészítés módját. A mutatványhoz szükség lesz természetesen egy egész libamellre, sóra, őrölt borsra, vörös hagymára, fokhagymára, friss rozmaringra és kakukkfűre, libazsírra vagy étolajra, káposztára és fodros nagykockára. Hogy miből mennyi kell és melyik összetevővel mi a teendő? Mindjárt jönnek a részletek!
Kattints az alábbi képre, majd a jobb oldalon látható fehér nyílra kattintva tudsz lapozni a kétoldalas recepthez!