Recept

Íme a tökéletes bejgli titka: ettől lesz szép márványos a felülete!

B.

Létrehozva: 2023.12.06.

Az is kiderült, hogy mazsola nélkül nem bejgli a bejgli!

Lehullt a lepel a tökéletes karácsonyi bejgli titkáról. A feltekerés után le kell kenni a tojás sárgájával, fontos nagyon a kelesztési idő, utána le kell kenni a tojás fehérjével, azt rá kell dermeszteni, attól lesz szép márványos a felülete, és a sütés csak ezután következik. A Mokkában kiderült, hogy a bejgli nem legkönnyebben elkészíthető finomságok közé tartozik, néhány lépés betartásával azonban nem lehet elrontani.

Az is kiderült, hogy mazsola nélkül nem bejgli a bejgli!

A karácsonyi édességről azt is jó tudni, hogy hűvös helyen akár egy hónapig is eláll.


 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek