Olyan egyszerű, hogy bárki könnyedén elkészítheti.
Kevés ember gondolná, de a meghámozott burgonya héjából egy finom nassolnivaló készülhet, ha egyszer az ember nem a kukába, vagy a komposztba dobja, hanem a sütőjébe teszi. A héja ugyanis gond nélkül fogyasztható, ha alaposan megsikáltuk a krumplit hámozás előtt, és ha kipróbáljuk az alábbi receptet, amit a Mindmegette konyhájában sütöttek ki. A héj-chips elkészítéséhez semmi másra nincsen szükségünk, csak egy sütőre, olívaolajra, némi fűszerre, és persze a főétkezésből kimaradt burgonyahéjra.
Következzék a Mindmegette receptje a "titkos" krumplihéj-chipsről:
A burgonyát egy kicsit nagyobb műgonddal sikáld és hámozd meg, mint eddig, és az így képződött héjcsíkokat tedd egy tál vízbe, az egészet pakold a hűtőbe, majd az esti filmnézés előtt fél órával vedd elő újra, és a következőképpen járj el:
Ízlés szerinti mártogatóssal, ketchuppal tálald!