tiszta haszon

Jó hír az okostelefon tulajdonosoknak: ezzel a módszerrel ingyen telefonálhatunk

Létrehozva: 2024.05.28.

Nem semmi trükköt mutatunk.

A 21. században már el sem lehet képzelni az életet telefonok nélkül. Míg korábban nem volt egyszerű dolga azoknak a feleknek, akik beszélni szerettek volna egymással, addig ma már mi sem egyszerűbb. 150 évvel ezelőtt ha valakivel közölni szerettünk volna valamit, akkor fel kellett őt keresnünk személyesen, vagy ha messzebb élt, akkor levelet írtunk neki. Ebből mennyi gyönyörű levelezés is maradt fenn! Ki ne olvasgatta volna meghatottan a szülei vagy nagyszülei levelezéseit? A mai szerelmesektől már nem igen maradnak fenn ilyesféle levelek, hiszen ha valamit szeretnénk, elővesszük a telefonunkat, és már fel is hívhatjuk szerettünket. Sokak azonban drágálják a telefonhívások árát. Nekik van egy jó hírünk! Van ugyanis egy trükk, amelynek segítségével ingyen hívhatunk fel bárkit. Mutatjuk!

Ezzel a trükkel ingyen telefonálhatunk 

Van, hogy a telefonálás sem olyan könnyű. Ha például gyenge a jel vagy nincs feltöltve a kártyánk, akkor bizony sok bosszúságot okozhat, hogy nem tudunk azzal beszélni telefonon, akivel csak szeretnénk. Van azonban egy jó hírünk! Ha iPhone-nal vagy androidos okostelefonnal rendelkezünk, akkor ezeket a hibákat könnyen kikerülhetjük. Bevezették ugyanis a Wi-Fi Calling nevű funkciót, amelynek segítségével ingyen, wifi alapon telefonálhatunk. Ezt mauálisan kell átállítani, s így a wifi hálózaton keresztül indíthatjuk a hívásokat.

A beállításokban a mobilszolgáltatás opcióra kell kattintani, ahol egyszerűen csak ki kell pipálni a wifi hívás lehetőséget.

Az ilyen hívások ingyenesek, ám a külföldi hívások jelentősen megemelhetik a telefonszámlánkat. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek