Kozmikus változások

Itt a nagy júniusi horoszkóp: hatalmas változásokat ígérnek a csillagok

N.T.

Létrehozva: 2024.05.30.

Ismét egy hónap végéhez közeledünk, ez pedig azt is jelenti, hogy a csillagok is újabb kihívásokat vagy éppen lehetőségeket tartogatnak nekünk.

Az asztrológia szerelmesei most különösen örülhetnek, ugyanis szerencsére csupa jót ígérnek a csillagok júniusra, elmondható ugyanis, hogy a csillagjegyek többségének igen szerencsésen fog alakulni a nyári hónap. Ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy a jó lehetőségek mellet kemény próbatétel elé is állíthat most szinte mindenkit az univerzum.  

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

KOS

Minden lehetőséget ragadj meg, amíg a Nap az Ikrekben jár, vagyis június 20-ig! Sikerek várnak a tanulásban és a vizsgázásban is, ami nagyszerű hír az érettségi és a vizsgaidőszak kellős közepén. Június 3-tól Merkúr is segít neked. Legszerencsésebb napok: június 3. és 4. Bolygód, a Mars június 9-től a Bikába lépve lelassít téged (is). Közben az utazás egyre inkább foglalkoztat. Ha túl vagy a vizsgákon, csomagolj és menj! De nézz körül többször, mielőtt indulsz. Különösen június 8-án, 9-én, 12-én, 17-én és 20-án!

BIKA

Június 9-én a Mars belép a Bikába, és felpiszkál téged. Vannak bizonyos témák, amikkel vártál, mostantól viszont már nem tudod magadban tartani. Ha meg akarod beszélni az érintettel, akkor ne ezeken a napokon tedd: június 8., 9., 12., 17. és 20.! Számodra utazásra alkalmas időt a bolygók jegyváltása jelez: a Vénusz és a Merkúr 17-én, a Nap 20-án. Szóval június végén indulhatsz. Az égi folyamatok azt javasolják, hogy víz mellé menj! A víz látványa, simogatása, illata feltölt, és kimos belőled minden stresszt.

IKREK

Június a te hónapod: szinte minden sikerül, amit elterveztél. Különösen jó égi hír, hogy 3-án bolygód, a Merkúr belép az Ikrekbe, s innentől elemedben leszel, derűsen és kreatívan tekintesz a jelenre és a jövőre is. Legjobb napjaid: június 3. és 4. Ilyen hangulatban javasolt rövid-, közép- és hosszútávú terveket készíteni. Érdemes lenne leírnod, hogy később még csiszolgathasd. Írhatsz mellé dátumokat is. Vigyáznod kell a testi épségedre és egészségedre 8-án, 9-én, 12-én, 17-én és 20-án.

RÁK

Bánthat júniusban, hogy úgy érzed, téged elfelejtettek megkérdezni, szerinted, mi legyen. Ugye tudod, hogy ez túlzás? A környezeted igenis kíváncsi a véleményedre! Kinyithatod a szádat, ha nem faggatnak folyton. A nyár első hónapjában már mehetsz a szabadba, és lehetsz víz közelében, vagy nyakig benne. Neked ez a legjobb módszer, hogy ne ess magad alá. Egyre jobban érzed magad a bőrödben, ahogy a bolygók sorban belépnek a Rákba: a Vénusz és a Merkúr 17-én, a Nap 20-án…

OROSZLÁN

Egész júniusban egyetlen kritikus nap van, ez pedig a 11-dike. Ekkor egy Mars-Plútó fényszög brutális feszültséget szimbolizál. Az a baj, hogy – mivel két lassú bolygóról van szó – nem csak ezen a napon érződik a hatásuk, hanem gyakorlatilag egész hónapban. Szóval permanensen türelmesnek, megértőnek és toleránsnak kell lenned. Persze ez csak akkor megy, ha te jól vagy. Muszáj tehát eleget aludnod, kikapcsolódnod, töltődnöd. Most kell kényeztetni magadat minden létező módon…

SZŰZ

Bolygód, a Merkúr június 3-ig a Bikában jár, ami azért kellemes a számodra, mert nem érzel sürgetést, és haladhatsz a saját tempódban. Ám június 3-tól az Ikrekbe lépő Merkúr felborzolja az idegeidet: párhuzamosan több üggyel kellene foglalkoznod, ami szerinted lehetetlen. Ez a legfrusztrálóbb 8-án, 9-én, 12-én, 17-én és 20-án lesz. Ne várd meg, hogy kiborulj! Szólj előbb, kérj segítséget, de legalább némi időt! Meglátod, sokkal több támogatást kapsz, mint remélted.

MÉRLEG

Amíg bolygód, a Vénusz, valamint a Merkúr (június 17-ig), illetve a Nap (június 20-ig) az Ikrekben jár, te szárnyalsz. Senki és semmi nem tud visszahúzni. Persze lesznek nehezebb napok: 8., 9., 12., 17. és 20, ám könnyen megtalálod a megoldást, ha felfelé nézel. Elemezd magadat! Probléma avagy megoldáscentrikus vagy-e? Félig üres vagy félig tele van az a bizonyos pohár? Ezzel párhuzamosan az égi folyamatok szerint össze kéne szedned a terveidet, álmaidat, és konkretizálnod kellene ezeket…

SKORPIÓ

Az egész júniusodra rányomhatja a bélyegét egy kíméletlen Mars-Plútó fényszög. A Mars és a Plútó a te két uralkodó bolygód. A feszült konstelláció miatt úgy érezheted, te vagy a hibás, vagy legalábbis most mindenki téged vádol. Ha nem akarsz lehúzó örvénybe kerülni, mielőbb tisztáznod kell, hogy ki mit gondol. Ezt lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsd: június 8., 9., 12., 17. és 20! Jó hír, hogy kedvezően búcsúzik a június: 26-án lesz egy Merkúr-Szaturnusz szuper fényszög, és helyre áll a lelki békéd is.

NYILAS

Népszerűséged topon lesz júniusban. Sütkérezhetsz ebben, de azonnal lesz, aki irigykedik rád. Sőt, a féltékenység sem kizárt. Ha van már párod, kövess el mindent, hogy ne legyen oka a féltékenykedésre! Ha nincs még társad, most találkozhatsz vele. Sajnos nézeteltérést mutatnak a bolygók családon belül június 8-án, 9-én, 12-én, 17-én és 20-án. Ingatlanügyekben is lehetnek zűrök ezeken a napokon. Várj, és napold el, ami el lelhet! Kicsit később olajozottan megy ismét minden.

BAK

Amennyiben pénzügyekkel kapcsolatosan kell döntened, ne halogasd! Június 3-án és 4-én ugyanis hihetetlen kedvező fényszögek lesznek az égen. Ezzel ellentétben 11-én egy Mars-Plútó durva fényszög léket üthet a pénztárcádon. Sajnos nemcsak ezen az egy napon hat a Mars-Plútó fényszög. Emiatt gyakorlatilag egész júniusban elővigyázatosnak kell lenned. Sőt lehet, hogy bölcsen tennéd, ha ebben a hónapban már nem hoznál nagy döntést, nem vennél nagydolgot, nem fizetnél be semmi nagyra.

VÍZÖNTŐ

Sajnos a június 3-án és 4-én kívül nem igazán lesznek számodra kedvező napok ebben a hónapban. Sőt 11-én egy agresszív Mars-Plútó fényszög komoly konfliktust szimbolizál. Ez olyasmi, ami ott lógott a levegőben már egy ideje. Az égi folyamatok egyértelművé teszik, hogy te vagy a kulcs most (is). Ha nem akarsz elhúzódó állóháborút, meg kell őrizned a higgadtságodat. Garantáltan megvisel ez a dolog. Ennek ellensúlyozására muszáj élményeket gyűjtened. Menj bulizni, utazz el, ülj ki a csillagos ég alá, tegyél bármit, amihez kedvet érzel!

HALAK

Júniusban Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura 8-án, 9-én és 12-én diszharmonikus fényszöget alkot az Ikrekben sorban felvonuló bolygókkal. Emiatt úgy érzed majd, hogy kicsúszik az idő a kezedből. Ettől nő a feszültség benned, és legkevésbé a családoddal leszel türelmes. Sokat javul a helyzet, amint átlépnek a bolygók a Rákba: 17-én a Vénusz és a Merkúr, 20-án a Nap. Csak ne legyen már késő ekkor. Szerencsére június 26-án egy Merkúr-Szaturnusz fényszög helyre állítja a békét benned és körülötted is – írja az Astronet

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek