nyámnyám

Kövér asszony vagyok, hatalmasakat eszek - milliókat keresek vele

Létrehozva: 2024.05.30.

Hamburger, hizlaló szendvicsek? Minden jöhet!

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra. Szinte mindenki sportol valamit, az emberek pedig heves kalóriaszámáló-lázban égnek. Odafigyelünk, hogy miből mennyit vihetünk be, ezzel tudjuk elérni ugyanis, hogy jó formában maradjunk és egészségesek legyünk. Vannak azonban, akik erre fittyet hánynak és azt vallják: csak egyszer élünk. Éppen ezért mindent megesznek, ami finom. 

Ki tudna ellenállni egy finom hamburgernek? 

Általánosan ismert tény, hogy az influencerek igen jól keresnek. Minél több a néző, annál több a pénz. No de nem akármilyen tartalmakkal lehet bevonzani a sok követőt. Sokan üzemeltetnek gasztro-csatornákat, ezeken keresztül pedig azt mutatják be, hogy mi mindent esznek meg. Egy túlsúlyos édesanya, Georgy Thomson korábban félt a nyilvánosság előtt enni, mert úgy gondolta, kinevetik miatta. Mostanra azonban rájött, hogy ha videókat készít arról, hogy kövér asszonyként hizlaló ételeket eszik jóízűen, akkor arra milliók lesznek kíváncsiak. Éppen ezért csatornáján azt mutatja be, miképpen gyűr be gusztusosabbnál gusztusosabb hamburgereket, gyorsételeket, kebabokat. 

 

Georgyt milliók követik, éppen ezért rengetek pénzt kaszál. Bár sokan azzal vádolják, hogy az egészségtelen életmódot népszerűsíti, az asszony azt mondja, nem az ő felelőssége, hogy másokat a jó útra térítsen, ő egyszerűen csak sok pénzt akar keresni - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek