Love

3 csillagjegy, aki még a Rák hava előtt rátalál a lelki társára

Létrehozva: 2024.06.08.

Vajon kire vár boldogság? Most kiderül!

Mindannyian keressük a szerelmet és reménykedünk benne, hogy egyszer ránk talál. Akár bevalljuk, akár nem, valójában hiszünk a Nagy Ő-ben, a lelki társban, aki kiegészít minket, és aki mellett igazán önmagunk lehetünk és kiteljesedhetünk. Van, aki éveket, évtizedeket vár az igazira, más talán soha nem is lel rá, lesz azonban három csillagjegy, akinek az univerzum azt ígéri: jó eséllyel hamarabb megtalálja az igazit, mint gondolná. Egész konkrétan még a június 22-én kezdődő Rák hava előtt.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, Pixabay
Vajon ki talál rá a lelki társára még a Rák hava előtt? Eláruljuk!  Fotó: Pixabay

3 csillagjegy, aki heteken beül rátalál a Nagy Ő-re

Bika

Azzal, hogy a Mars 8-án belépett a jegyedbe, olyan határozottság, olyan eltökéltség önt el, amit rég tapasztaltál. Noha ez kívülről türelmetlenségnek tűnhet, valójában mély érzelmeket szabadít fel benned, amelyek segítségével rálelhetsz akár a Nagy Ő-re is. Használd ki jól a Mars erejét önfejlesztésre, önmagad minél jobb megismerésére. Ez a kulcs az ellenkező nem lenyűgözéséhez és a szerelem bevonzásához.

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr június 3. óta a jegyedben van. Ez az eleve jó kommunikációs készségeidnek komoly lökést ad, mély, érzelmes és jelentéssel bíró beszélgetésekre sarkall. Ráadásul az újhold újrakezdést segítő ereje június 6. óta melletted van, így nincs más dolgod, mint kiaknázni az univerzum nyújtotta lehetőségeket!

Oroszlán

A Vesta aszteroida, mely a szent szexualitást hordozza magában, június 19-én lép be a jegyedbe. Ez segít újra felfedezni a saját sármodat, és segít ismét bízni önmagadban. Bátran, bár kissé teátrálisan lépsz a romantika mezejére, hogy meghódítsd a szíveket, és rálelj a Nagy Ő-re. És ez most többről szól, mint hogy egyszerűen találj egy párt: valaki olyat keresel, aki igazán téged lát és a teljes lényedet tiszteli, becsüli és szereti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek