Meló

Vigyázz velük: ezzel a három csillagjeggyel a legnehezebb együtt dolgozni

Létrehozva: 2024.06.30.

Ki az, akit semmiképp nem szeretnél munkatársnak? Csillagjegyük leplezi le azokat, akikkel kőkemény együtt dolgozni.

Vannak csillagjegyek, akik kiváló csapatjátékosok, másokat azonban a horoszkópjuk arra ítél, hogy kevésbé jó munkatárs váljon belőlük. Nem feltétlenül rossz emberek ők, sőt, lehet, hogy velük lesz a legjobb a személyes kapcsolatod a melóban, csak épp dolgozni  ne kelljen közösen, mert vagy megbízhatatlanok, vagy csak képtelenek másokkal együttműködni, netán bárhová mennek, dráma követi őket. Most eláruljuk, kikről van szó!

munkatárs, munka, iroda, kolléga
Vannak csillagjegyek, akik egyszerűen nem valók munkatársnak  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akikből a legrosszabb munkatársak lesznek

Ikrek

Ha van valaki, aki soha véget nem érő fecsegésével képes elterelni a figyelmed bármilyen feladatról, az az Ikrek. Ez a levegő jegy bármilyen társaságban képes kapcsolatokat kialakítani, bárkivel megtalálja a hangot, és legyen bármilyen fagyos a hangulat, képes azt egy pillanat alatt feloldani. Nincs is ezzel semmi baj, csak sajnos jókedvű csevegése bizony sokszor megnehezíti a munkavégzést. Igen, kreatívak, ami sok esetben és sok projektnél kifejezetten jól jön, ha azonban csapatmunkáról van szó, előszeretettel húzzák ki magukat a munkavégzés alól. Jobban jársz egy teherbíró Bikával, vagy egy elemző Szűzzel, mint velük!

Nyilas

Aligha meglepő, de a kalandvágyó Nyilas nem működik túl jól irodai környezetben. Egyszerűen túl sok a kötöttség, túl sok az állandó, túl kevés a kihívás. E jegy szülöttei kaotikusak, és személyiségük miatt sokan megbízhatatlannak tartják őket. Ha egy adott feladat elvégzése a cél, ne hozzájuk fordulj! Ráadásul ők azok, akik valahogy mindig a munkahelyi dráma közepén találják magukat: még akkor is bele kell avatkozniuk a dolgokba, amikor eredetileg semmi közük nincs hozzá. Egy szó, mint száz, nem egy leányálom velük együtt dolgozni, ugyanakkor magukra hagyva képesek tündökölni, ráadásul ha kedvükre való egy feladat és kihívást látnak benne, akkor egyedi látásmódjuk olyan megoldásokat hozhat, amit más jegy soha nem érhet el a legkeményebb munkával sem.

Halak

Ők azok, akik valahogy mindig késnek, akik helyett valahogy mindig be kell ugrani egy értekezletre, vagy valahogy mindig át kell venni tőlük egy-egy feladatot. Víz jegyű álmodozók, akikkel olykor-olykor minta a kommunikáció is nehézkes lenne, hiszen mintha nem lennének teljesen jelen. Ráadásul ha dolgoznak, azt is jóval lassabban teszik, így ha egy részfeladat egy Halak kezében van, garantált, hogy rá vár az egész csapat. Ha azonban a kreatív energiáikat ügyesen aknázod ki, nagyszerű munkaerő válik belőlük – csak ne várd el tőlük, hogy 9-től 5-ig üljenek az irodában, mert az nagyon nem az ő világuk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek