Új évad

Ezeknek a sorozatoknak az új évadát várjuk a legjobban idén

N.T.

Létrehozva: 2024.06.10.

Az idei év is számos újdonsággal várja a sorozatok szerelmeseit. Újabb románcok és misztikus történések szögezik majd a rajongókat a képernyők elé. Összegyűjtöttük a legmenőbb szériák új évadainak listáját!

Plátói szerelemből forró romantika?

Óriási népszerűségnek örvend a Bridgerton család 8 utódjáról szóló szövevényes, intrikákkal és romantikával átszőtt cselekménysorozata. Az első két évadban a két legidősebb testvér, Daphne és Anthony szerelemre találását követhettük végig. Az új évad középpontjában Penelope Featherington és Colin Bridgerton románca áll. Ám Lady Whistledown is tovább is folytatja irományait, amik ebben az évadban is alaposan felkavarják az arisztokrácia életét. A történet során új kihívásokkal és romantikus bonyodalmakkal találkozhatunk, amik igazán izgalmassá teszik a cselekményeket. Az alkotók alaposan felborzolták a kedélyeket, ugyanis nem megszokott módon nem egyszerre kerül a streaming szolgáltatóhoz az új évad, hanem a 4-4 rész egy hónap különbséggel lesz látható.

Premier: május 16., június 13 - írja a Fanny magazin

Nicola Coughlan and Luke Newton
A Bridgerton család

Párizsi románc és olasz kalandok

Augusztusban végre folytathatjuk a törékeny, amerikai lány, Emily, párizsi történetét. A romantikus széria 4. évada igazán izgalmasnak ígérkezik, hiszen egy váratlan bejelentéssel ért véget az utolsó epizód. Gabriel és Emily nagy egymásra találását Camille alaposan megfűszerezte azzal a hírrel, hogy kisbabát vár… vajon, hogyan befolyásolja a történéseket a gólyahír, és hogyan folytatódik a kalandos történet?
A főbb szereplők mind visszatérnek az új szériában is. A rajongókat pedig megnyugtatjuk, ugyanis Alfie, Emily korábbi kapcsolata is fel fog tűnni, ám azt egyelőre nem tudni, milyen viszonyban lesznek majd egymással az egykori szerelmesek. Az évad Emilyt Párizson túl is elvezeti, többek között Rómában forgatott jelenetekkel, új kalandokat és lenyűgöző helyszíneket ígérve.

Premier: augusztus 15-én és szeptember 12-én.

"Emily in Paris" (2020) Netflix
Emily Párizsban  

Misztikus háborúk a hatalomért

Trónok harca rajongók figyelem! A "Sárkányok háza" második évada 2024 nyarán debütál és a sorozat nyolc epizódból áll. A történet ott folytatódik, ahol az első évad véget ért: Lucerys halála után Rhaenyra bosszút forral, ami polgárháborúba sodorja Westerost. A főbb szereplők visszatérnek, és új karakterek is csatlakoznak a történethez. Az új évad középpontjában Rhaenyra és féltestvére, Aegon II közötti harc áll majd a Vastrónért, ami véres és pusztító konfliktusokhoz vezet. Az első évad végén Rhaenyra fia, Lucerys tragikus halála döntő pillanat volt, amely tovább fokozza a feszültséget és a háborúra való készülődést. Az események tehát egyre intenzívebbé válnak, és a nézők további intrikákra és cselszövésekre számíthatnak.

Premier: június 17.

Matt Smith
Sárkányok háza 

60 év barátság igaz története

Az őszi szezonban érkezik a "Brilliáns barátnőm" népszerű sorozatának negyedik és egyben utolsó évada, melyet Elena Ferrante "Az elveszett gyermek története" regénye inspirált. Az évad középpontjában Elena Greco és Raffaella "Lila" Cerullo barátságának zárófejezetei állnak, melyeket hatvan év időtartama ölel át. A történet az idő múlásával a barátságuk bonyolultságát és kihívásait vizsgálja. Mivel a történet kronológiai halad előre az időben, az utolsó részek a két főszereplőt felnőttként láttatják. Elena, aki elhagyta Nápolyt, bevett író lett, férjhez ment, majd elvált, és visszatér Nápolyba. Lila ehelyett Nápolyban maradt, és jobban belegabalyodott a Camorrába, a nápolyi csőcselékbe.

Premier: 2024. második fele

MY BRILLIANT FRIEND (2018)
Brilliáns barátnőm

Wednesday újabb kalandjai

2022-ben hatalmas népszerűség övezte az Addams Family különc családtagjáról, Wednesday Addamsről szóló sorozatot. A rajongóknak nem kell csüggedniük, ugyanis megkezdődtek az újabb forgatások és már az első trailer is megérkezett a második szériához. 
Az évadban új szereplők is megjelenhetnek, és a pletykák szerint akár Christopher Lloyd is csatlakozhat a szereplőgárdához, aki a 90-es években Fester Addamst, Wednesday nagybátyját alakította az ikonikus mozifilmekben. Hamarosan újabb bűnügyek és sötét titkok közepén találhatjuk magunkat a főhőssel, aki bár szinte sosem mosolyog, de a szíve vajból van.

Premier: 2024. év vége

New Netflix TV series "Wednesday"
Wednesday 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek