Ezo

Júliusi horoszkóp: Jólét és kihívások várnak ezekre a csillagjegyekre

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.28.

Van, akikre rámosolyog a szerencse júliusban, ám sokaknak megpróbáltatásokkal kell szembenézniük.

Július virágzó időszak lesz sok csillagjegynek, bár némi zűrzavart is hoz majd. Mivel ez a Rák hava, fontos leckéket kell megtanulnunk a munkáról és a fegyelemről, különösen, mivel a Szaturnusz is ösztökél minket. Vigyázni kell, mert ebben a hónapban nehezen megy majd a fókuszálás és az elköteleződés. Vajon rád szerencse vár?

tavasz, csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, Pexels
Fotó: Pexels

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A július kissé elsöprőnek tűnhet a számodra, mivel a Szaturnusz éppen szemben áll a jegyeddel, ami konfliktusokat fog okozni a kapcsolataidban. A telihold olyan kapcsolati problémákat is a felszínre hoz, amelyek megértését már régóta halogatod. A hónap első felében lendületesen veszed majd az akadályokat, és a hozzád közel állók mindenben támogatnak majd. A Mars a Bikában áll, így ha keményen dolgozol, nem marad el a jutalom sem, eléred, amit szeretnél. Ez egészen július 20-ig fog tartani, amikor is a Mars belép az Ikrekbe, és ez kihívásokkal teli energiát fog hozni a karrieredbe.

Nyilas (november 23-december 21.)

Ebben a hónapban a lelked néhány sötét aspektusával kell szembenéznek. A július 5-i újhold segít szembenézni a félelmeiddel és felismerni a belső erőd. Ez az év próbára tette az önbecsülésed, ám a július első fele végre világosságot hoz. A Szaturnusz segít tisztábban látni a dolgokat. Ahhoz, hogy kilábalj ebből a sötétségből, fel kell venned új páncélodat, és fel kell készülnöd arra, ami előtted áll. Július 11-től a Vénusz belép az Oroszlánba, ami számodra fellendülést hoz. Magabiztosabbnak fogod érezni magad. A hónap vége felé merj nagyot álmodni, mert könnyen elérheted!

Halak (február 20-március 20.)

A hónap első felében komoly leckét kapsz arról, hogy mennyire fontos az egyensúly és a kölcsönösség. Vajon annyit kapsz, amennyit másoknak adsz? Mivel az uralkodó bolygód, a Jupiter az Ikrekben áll, ez arra ösztönöz, hogy jobban figyelj magadra, szánj több időt magadra és végre önmagadat helyezd előtérbe. A Szaturnusz arra ösztönöz, hogy fejlődj és vállalj több felelősséget. A július 22-től kezdődő Oroszlán havában valószínűleg sikereket érhetsz el, és egyensúlyba kerül a kemény munka és az öngondoskodás. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek