Horoszkóp

Nincs visszaút: 3 csillagjegy szerelmi életét forgatja most fel az univerzum

Bors

Létrehozva: 2024.07.02.

Még ezen a héten bekövetkezik a változás. Nem lesz könnyű, de ne add fel!

Ezen a héten az univerzum kihívások elé állít bizonyos csillagjegyeket. Bárhogy is alakul ez az időszak, azt ne feledd, hogy nem szabad megbüntetni jelenlegi partneredet az exeid vétkeiért!

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Véget ért az idilli időszak? (Fotó: Pixabay)

Kos
Számodra különösen nehéz magad mögött hagyni a múltat, vagy bízni egy új szerelemben, de hajlandónak kell lenned kilépni a komfortzónádból. A nehézség, amivel most küzdesz, valójában nem a párodról, hanem rólad szól, meg kell tanulnod ugyanis újra bízni önmagadban és a szeretteidben. Ha ez megtörtént, ismét biztonságban érezheted magad egy kapcsolatban.

Vízöntő
Lehet különbség aközött, amit gondolsz, és amit mondasz – különösen a kapcsolatodban, ha már arra készülsz, hogy elhagyd a párodat. A kedvesed nem érzi, hogy mekkora a baj, ő valószínűleg épp egy közös nyaralást tervezget. Semmiféle figyelmeztető jelet nem adtál a választottadnak arról, hogy kritikus ponthoz érkeztél. A hirtelen, magyarázat nélkül történő elválás csak több drámát szül, ezért jobban teszed, ha kiöntöd a szíved a partnerednek! Így még akár az is kiderülhet, hogy helyre tudjátok hozni azt, ami elromlott...

Nyilas
A héten beléd hasít az érzés, hogy jobb lenne egyedül lenni. Az életben vagy a szerelemben nincsenek azonnali válaszok, ezért jobb, ha adsz magadnak egy kis időt és nem hozol hirtelen döntést, azt ugyanis még megbánhatod! Lehet, hogy csupán annyi a gond, hogy félsz az elköteleződéstől, mert valaki, akit igazán szerettél, váratlanul véget vetett egy korábbi kapcsolatodnak. A kulcs az, hogy megtanulj bízni és hinni: te is megérdemled a szerelmet!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek