Vonzalom

Melyik arcot találod vonzónak? Eláruljuk, milyen párra vágysz!

Bors

Létrehozva: 2024.07.02.

Az, hogy kit találsz szépnek, vonzónak, többet árul el rólad, mint hinnéd!

Az alapján, hogy kit találsz vonzónak, még néhány személyiségjegyedet is fel tudjuk fedni! Ha nő vagy, akkor a férfiakat, ha pedig férfi, akkor a női arcokat figyeld: már csak annyi a kérdés, hogy kivel randiznál?

teszt
Ki a legszebb számodra? (Forrás: themindsjournal.com)

Az A képet választottad? Ez azt jelenti, hogy olyasvalakire vágysz, aki szereti a spontán kalandokat, és nyitott az új dolgokra. Boldoggá tenne, ha például a párod last minute utazást foglalna le, vagy különleges ételeket kínáló étterembe vinne!

Ha a B arc tetszett meg, akkor számodra a határozottság és a tekintély vonzó. Csodálod azt a partnert, aki magabiztosan tud dönteni és szükség esetén átveszi az irányítást. Minden téren hasznos, ha valaki jól tudja kezelni a kihívásokkal teli helyzeteket!

A C kép olyan tulajdonságokat képvisel, mint a félénkség, az érzékenység, a megbízhatóság – és pontosan ezek azok a jellemzők, amikre vágysz! Olyan partnert keresel, aki megértő, őszinte, és egyben figyelmes hallgatóság, akinek tényleg kitárhatod a szíved!

A D fotó alapján önbizalmat, határozottságot és közvetlenséget keresel. Csodálod azokat az embereket, akik elég erősek ahhoz, hogy szembeszálljanak a kihívásokkal. Vonzódsz ahhoz, aki kiáll önmagáért vagy másokért, és magabiztosan fejti ki véleményét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek