Átalakulás

4 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a júliusi telihold hatására

Létrehozva: 2024.07.20.

Július 21-én érkezik a következő telihold. Lássuk, mely csillagjegy életét kavarja fel a legjobban!

Július 21-én ismét teliholddal kell szembenéznünk, mely az asztrológiában mindig egy holdciklus beérését, a kozmikus energiák leszüretelését hozza magával. Míg az újhold a kezdet, a megújulás, addig a telihold idejére válnak kézzelfoghatóvá, tapasztalhatóvá a változások. Ráadásul a telihold (idén immár másodszor) a Bakban lesz, növekedést hozva magával, melyet tovább erősít a közvetlenül utána kezdődő Oroszlán hava. Lássuk, mely csillagjegyekre lesz a legnagyobb hatással!

telihold, hold, Pexels
Vajon milyen hatással lesz az életedre a július 21-i telihold? Csillagjegyed elárulja!  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknek nagy változást hoz a július 21-i telihold

Kos

Az előző hónapban a karriereddel kapcsolatban fontos döntés hoztál, a júliusi telihold pedig abban lesz a segítségedre, hogy mindezt, illetve az ezzel járó következményeket elfogadd. Ugyan most ösztönösen minden erőddel a munkádra fókuszálnál, minden energiát ide csoportosítanál át, ne feledd, hogy van egy otthonod is, és ezek a változások a magánéletedre is hatással vannak! Vigyázz! Könnyen lehet, hogy több időt kel távol töltened a szeretteidtől, netán a kiégést kockáztatod, ami a kapcsolatodra is végzetes hatással lehet! Használd hát ki a telihold erejét, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a magánélet között!

Szűz

Fenekestül fordult fel elemző, analitikus világod, amikor magadhoz ölelted a spontaneitást, a vélelenszerűséget – és ez jó! Az előző hónapban alighanem valamilyen új hobbira leltél, ami segít felfedezni a játékosabb énedet, most pedig itt az ideje, hogy ez a játékosság elmélyüljön és kiteljesedjen! Ha egyedül vagy, most olyan emberrel hozhat össze a sors, aki igazán kiegészít, ha pedig van párod, talán nem lenne rossz ötlet ezt a játékosságot a kapcsolatotokba is belevinni.

Skorpió

Talán meglepő, de azt veszed észre magadon, hogy tele a naptárad: szinte felrobban a szociális életed, olyan aktív vagy. Lehet, hogy tovább tart megnyílnod mások előtt, és nehezebben engedsz közel magadhoz embereket, de a júliusi telihold most arra ösztönözz, hogy légy merész és engedd el magad picit a társaságban!

Bak

Ne félj kimozdulni a komfortzónádból! A telihold a te jegyedben jár, használd ki és tündökölj! A szokottnál jóval magabiztosabbnak érzed most magad, ami nagy segítség lehet nem csak abban, hogy visszavedd az irányítást az életed felett, de abban is, hogy elérd a céljaidat. Bízz az ösztöneidben, mert most ők segíthetnek valóra váltani az álmaidat!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek