Feladvány

Csak a legmagasabb iQ-val rendelkező emberek tudják megfejteni az Európa Bajnokság képrejtvényét

K.B.

Létrehozva: 2024.07.12.

Ha unod már a focit, itt egy kis agyserkentő feladat.

Hamarosan véget ér a kontinenstorna, amely utolsó meccsén el fog dőlni, hogy Spanyolország, vagy Anglia nyeri el az Európa Bajnoki kupát. Rengeteg mérsékelten izgalmas meccsen, utolsó perces kiesésen, és meglepetésen vannak túl a futballrajongók. Azonban az egy hónapja tartó torna után már biztos vannak, akik unják kicsit focit. Az ő számukra hoztunk egy agytekervényeket igénybe vevő feladatot, amely segítségével kiderülhet, hogy mennyire magas valakinek az iQ szintje. A feladat egyszerűnek tűnhet, találjátok meg a három "hamis" serleget, amely valamiben eltér a többi kupától. Ha 30 másodperc alatt képesek vagytok megtalálni a kakukktojásokat, akkor gratulálunk, szemfülesebbek és okosabbak vagytok, mint az átlagemberek.

fejtörő
Három kupa hamisítvány /Fotó:  Ticket-compare.com/DailyStar

Ha sikerült megtalálnod a három eltérő kupát időben, akkor gratulálunk. Ha több időt vett kicsit igénybe, akkor se csüggedj, meg van hozzá a tehetséged, és fejlett agy és szem kapcsolattal rendelkezel, és több gyakorlással könnyű lesz az összes ilyen teszt a számodra. 

Azok számára, akik nem találták még meg mind a hármat, vagy kíváncsiak rá, hogy biztos jóra tippeltek-e, azoknak elmondjuk, hogy a három imposztor sorban így következik: második sor, második oszlop. A következő a második sor utolsó előttije, és az utolsó a negyedik sor hatodik kupája volt. Ezeknek a serlegeknek vagy az árnyéka nem volt rendben, vagy a törzsük, vagy a felirat a díj alján.

Az eb ihlette tesztet a DailyStar készítette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek