Ezotéria

Ennek a 3 csillagjegynek fontos dolog derült ki a szerelmi életéről

B.

Létrehozva: 2024.07.15.

Egyes csillagjegyek nyitottabbak lehetnek a társkeresőre, mint mások.

A legtöbben egyetértenek abban, hogy az ismerkedés nem könnyű feladat. Pontosan ezért fordulnak egyesek a társkeresőkhöz, hogy segítsen nekik megtalálni az igaz szerelmet. Egyes csillagjegyek pedig még nyitottabbak lehetnek az ilyen jellegű szolgáltatások kipróbálására, mint mások - írja a Bustle.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Egyes csillagjegyek még nyitottabbak társkereső szolgáltatások kipróbálására, mint mások Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. - június 20.)

A légies és beszédes Ikrek hihetetlenül nyitott emberek, akik szeretnek kapcsolatba lépni másokkal, így a társkeresővel való együttműködés izgalmas ötlet lehet számukra. Szellemesek, de nem arról híresek, hogy nagyon kitartó a figyelmük – ezért kell, hogy legyen valaki, aki rávezeti őket egy lehetséges randevúzásra. Az Ikrek nagyon kíváncsi emberek, így az a gondolta, hogy a környékükön lehetnek más szinglik is, akikkel még nem találkoztak, elég ahhoz, hogy rávegyék őket egy regisztrációra a társkeresőn.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A részletorientált Szűzek kissé válogatósak, mivel hihetetlenül figyelmes emberek, magas követelményeket állítanak fel magukkal és másokkal szemben is. Éppen ezért ideális helyzet lehet egy Szűz számára, ha egy párkereső személyre szab néhány potenciális udvarlót. Értékelni fogják, hogy bárkivel is kapcsolatba kerüljenek egy társkeresőn keresztül, akik ugyanolyan komolyan gondolják, hogy értelmes társat találjanak, mint ők – ellentétben azokkal az alkalmazásokkal, ahol az emberek kalandokat keresnek.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadlelkű Nyilasok egyszer bármit kipróbálnak, beleértve azt is, hogy egy társkereső összeköti őket néhány potenciális párjelölttel. Szeretnek új dolgokat kipróbálni és új élményeket szerezni, így ha úgy látják, hogy nehezen találkoznak hozzájuk illő emberekkel a hétköznapokban, akkor nem esnek kétségbe, ha egy társkeresőn keresztül kell randizni. A Nyilasok mindig arra törekszenek, hogy bővítsék a komfortzónájukat, így a randevú egy társkereső segítségével izgalmas élménynek tűnhet – amely az igaz szerelem megtalálásával is végződhet.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek