Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy biztos nem marad hűséges, velük vigyázz a szerelemben

Bors

Létrehozva: 2024.07.05.

Tartós párkapcsolatra vagy egyéjszakás kalandra vágysz? Néhány csillagjegy az utóbbit részesíti előnyben.

Három csillagjegy képviselői nem, vagy nagyon nehezen állapodnak meg egy személy mellett. Ők azok, akik nem hisznek a "kevesebb több" elvében!

melltartó, szexi, erotikus, erotika, fehérnemű
Te hosszú távra tervezel? (Fotó: Pexels)

Kos
Szenvedélyes természettel és tüzes energiákkal vagy megáldva, éppen ezért mindig az újdonságot keresed. Bár nem félsz az elköteleződéstől, ezért mindig egy hosszú távú kapcsolat lehetőségét szem előtt tartva ismerkedsz, időközben mégis hamar elveszíted az érdeklődésedet. Izgalomra vágysz, amivel nincs is baj, ha erről a partnered is felvilágosítod!

Nyilas
Mindenki kalandorként ismer, nem maradsz túl sokáig egy helyben, minél többet akarsz megtapasztalni a világból. Az izgalom vezet, számodra a nyitott kapcsolat a legideálisabb. Nem akarod egyetlen személyhez és helyhez kötni magad, a függetlenséged nem vagy hajlandó feladni!

Vízöntő
Nem követed a hagyományos konvenciókat az élet egyetlen területén sem, beleértve a szexet és a romantikát. A nyitott kapcsolat lehetőséget kínál számodra a felfedezésre és arra, hogy kiélhesd a vágyaid. Ha már eleget tapasztaltál, akkor azért képes leszel az elköteleződésre!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek