Bikiniszezon

Förtelmes fürdőruhákba bújtak a sztárok a strandon - Fotók!

Létrehozva: 2024.07.07.

Egyes hírességeknek a strandra is elkélne a stylistok segítsége.

A Fanny magazin összegyűjtötte a legfurcsább viseleteket. A sztárok sem tökéletesek.

Talán nem tévedünk nagyot, ha állítjuk, hogy Selena Gomez rózsaszín szerelése (szinte) senkinek sem állna jól. Persze sokat segített volna, ha Miss Gomez a megfelelő méretű felső mellett teszi le a voksát, de valószínűleg ez sem mentette volna meg az összhatást, amelyet teljesen tönkretett ez a szoros, duplapántos alsó.

Exclusive... Sexy Selena Gomez Shows Off Her Fuller Figure in Mexico - NO WEB USE
Fotó: Fanny magazin

A kevesebb néha több – üzenjük ezúton is Britney Spearsnek. Az énekesnőről köztudott, hogy szívesen mutogatja magát a közösségi média felületein, és szó ami szó, igencsak kedveli a parányi bikiniket. Pedig talán ha egy kicsit kevesebbet mutatna, több elismerést is bezsebelhetne…

Britney Spears latest post
Fotó: Fanny magazin

Hiába a büszke pózolás, ezzel a megkérdőjelezhető összeállítással Uma Thurman biztosan nem kap helyett a legszexibb fürdőruhás sztárok között. Hiába van remek formában, mégis jó pár évvel idősebbnek tűnik a koránál ennek a fazonnak és a sápasztó színeknek köszönhetően.

Uma Thurma Filming a Commercial on the Beach
Fotó: Fanny magazin

Jobban tette volna Mariah Carey, ha nemet mond a trikinitrendekre. Noha a fazon sajátossága, hogy karcsúsítja a viselőjét, az énekesnő a példa arra, hogy ez az optikai csalás nem mindenkinél működik. 

Exclusive... Premiun: Mariah Carey & Bryan Tanaka Pack On The PDA Causing A Nip Slip In Hawaii
Fotó: Fanny magazin

 

Mintha fehérneműt hordana a strandon!

 

 – állapították meg többen Paris Hilton szettjét látva. A horgolt hatású viselet sokak szerint egyáltalán nem passzol a kánikulához, így nem csoda, ha ezt a hotelörökösnő egyik legrosszabb választásaként emlegetik.

EXC: PARIS HILTON ON THE BEACH IN FORMENTERA
Fotó: XPOSUREPHOTOS.COM

 

SZTÁRHÍREK:

Családi harmónia

Tökéletes az összhang Angelina Jolie és a lánya, Vivienne Jolie-Pitt között. A kettejük közötti jó viszonyról nemcsak az egymással harmonizáló szereléseik tanúskodtak, amelyeket a Tony-díjátadón viseltek. A közös munka is meghozta a gyümölcsét, hiszen a filmet, amelyet Jolie rendezett és amelynek egyik produceri asszisztense a 15 éves lánya volt, 12 díjra jelölték. 

Visszatér 

Ismét az Átkozott boszorkák főszerepében láthatjuk Nicole Kidmant. „Megtaláltuk a módját, hogy elkészüljön.” – nyilatkozott a színésznő a folytatásról. A rajongók nem csupán a folytatásnak örülhetnek, hiszen Kidman megerősítette Sandra Bullock visszatérését is. Ez azt jelenti, hogy bár több mint 25 évet kellett várnunk rá, most újra mindketten a boszorkánynővérek szerepébe bújnak.

LMKMEDIA_PRACTICAL-MAGIC-FILM-LMK110-45
Fotó: Supplied by LMK / IPA

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek