Kapcsolat

"Kapcsolatszakértő vagyok: ezért várom el a feleségemtől, hogy kérdések nélkül tiltson le más férfiakat az interneten"

P. E.

Létrehozva: 2024.07.09.

A szerelmi szakértő szerint a nőknek azonnal le kell tiltaniuk bárkit, ha a párjuk ezt mondja.

Egy kapcsolati szakértő kijelentette, hogy a nőknek azonnal le kell tiltaniuk bárkit az interneten, ha a partnerük ezt mondja – kérdések nélkül. Jake Maddock dühös vitát váltott ki legújabb szabálya kapcsán, de azt állította, hogy azok a nők, akik „értékelik a kapcsolatot”, azonnal blokkolnak bárkit.

okostelefon, mobiltelefon, nyaralás, nyár, pihenés, telefon, Shutterstock 2116008908
Fotó: iMoStudio /  Shutterstock 

„Amikor üzenetet kap egy olyan sráctól, akit nem szeretsz, mondd: „Blokkold le helyettem” – tanácsolta Jake egy videóban. "Egy ideális partner azonnal megteszi".

A szakértő szerint nincs kifogás, azonnal cselekednie kell a párnak, ha valóban komolyan gondolja a kapcsolatot.

„Még csak ismerkedtünk a feleségemmel, amikor az első néhány hétben üzenetet kapott egy barátjától. Megkértem, hogy blokkolja, és megtette. Egy mondat, semmi vita, fantasztikus” – mondta. "Ennek így kell működnie. Boldogan le kell tiltania, ha azzal boldoggá tehet".

Néhányan egyetértettek Jake filozófiájával, de sokan elutasították ezt a megközelítést, és azt állították, hogy a pároknak beszélniük kell a határokról és a bizonytalanságról.

"Valóban blokkolni kell valakit, ha az illető nyomul és romantikus kapcsolatot akar tőlünk. Na de a régi barátokat, akikkel nincs romantikus elképzelés, felesleges tiltani. Inkább járjatok össze és akkor a párod is megbarátkozhat vele. Minden csak megbeszélés kérdése" - vélte egy hozzászóló.

Mások szerint egyenesen visszataszító, ha valaki így utasítgatja a párját. Ez annak a jele, hogy uralkodni akar rajta és egy elnyomó kapcsolatban senki sem lehet boldog.

Szavazás

Te blokkolnál valakit, csak mert a párod megkér?

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek