Boldogság

"A szív most az igazat súgja" – elárulta a főboszorkány, kinek hozza el a szerelmet a július vége

Létrehozva: 2024.07.20.

A következő néhány hétben a szerelemé lesz a főszerep Szegedi Erika főboszorkány szerint.

A pénzt és az anyagi javakat mindig lehet pótolni, de a szerelmet és az érzelmeket nem. Pedig ezek központi helyet foglalnak el mindenki életében.

110301-szegedierika05-KOP
A nyár új lendületet ad a szerelmeseknek a főboszorkány szerint Fotó: Faludi Koppány

Hiába minden földi jó, de ha nincs kivel megosztani, akkor mit sem ér. De nem szabad csüggedni, hiszen vége a negatív időszaknak, és a sors hullámvasútja ismét felfelé robog. Eljött az idő, hogy a csillagok ismét a párkapcsolatoknak kedveznek.

Július 21-én ismét telihold lesz. De ez nem csak egy szimpla égi jelenség, hanem hatalmas változásokat is hoz az emberek életébe

– mondja sejtelmesen Szegedi Erika, Európa és Magyarország főboszorkánya, akinek a kártyalapok azt súgják, hogy érdemes több figyelmet szentelni a következő időszakban a párkapcsolatokra, mert elérkezett az az idő, amikor már bárkit eltalálhat Ámor nyila. 

Ezek a most kialakuló új szerelmek azért lesznek különlegesek, mert a főboszorkány szerint nem csak szimpla fellángolásokról lesz szó, hanem sok ember életébe végre beköszönt a sírig tartó boldogság.

Erre a jó a piros gyertya lángja

Néhány tanács Szegedi Erikától, amire azért érdemes odafigyelni párválasztáskor:

Ha egy új kapcsolat van láthatáron, akkor érdemes kártyát vetni, mert előre jelzi, hogy a fellángolás után mennyire ígérkezik hosszú távúnak a románc. Fontos, hogy a horoszkóp szerint is mérlegelni kell a leendő párunkat, mert a tűz és a víz jegyűek ritkán jönnek ki jól egymással. Ha például egy oroszlánt hoz össze a sors egy vízöntővel, akkor gyötrelmes jövő vár rájuk és sohasem lesznek felhőtlenül boldogok.

A szerelemre kártyát vetni nagyon nehéz, hiszen rengeteg tényező befolyásolja a kapcsolatok hosszú távú alakulását. Párválasztásnál érdemes úgy mérlegelni, hogy a kiszemeltünk ellensúlyozzák a hibáinkat. Ehhez kell tudni, hogy milyen csillagjegy alatt látta meg a napvilágot

– mondja a főboszorkány, aki azért azt tanácsolja, hogy pusztán ésszel és racionalitással párt keresni sosem szabad, mert ezek a kapcsolatok a végén mindig vakvágányra futnak. Ellenben a szív, mindig az igazat súgja, érdemes rá hallgatni már a kapcsolat elején is. A főboszorkány úgy véli, alapszabály, hogy nem szabad görcsösen ráfeszülni a párkeresésre, mert akkor halálra van ítélve.

A következő hetekben sodródni kell az árral, és a sors tálcán fogja kínálni a nagy lehetőséget, csak észre kell venni

– tanácsolja a párkeresőknek Erika, aki szerint a nyár minden téren az Oroszlánoknak fog kedvezni, és elárul egy boszorkányos praktikát is, amivel új lendületet lehet adni a régi szerelemnek.

A módszer a pozitív energiákat mozgatja meg. Ha úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk mélyponton van, akkor égessünk piros gyertyát, vagy hordjuk magunknál kedvesünk fényképét piros szalaggal átkötve

– javasolja a főboszorkány, aki úgy gondolja, hogy odafigyeléssel, és egy csipetnyi mágiával ismét lendületbe hozhatóak még azok a kapcsolatok is, ahol már szunnyadóban van a láng.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek