Bizalom

Ez a négy csillagjegy nyílik meg a legnehezebben

Létrehozva: 2024.08.22.

Te is közéjük tartozol? Ennek a négy csillagjegynek a legnehezebb feltörni a páncélját. Kihívás közel kerülni hozzájuk, de megéri!

Vannak, akikhez hiába közelítesz a legtisztább szándékkal, ők akkor is gyanakodva tekintenek rád. Ők azok, akik a bizalmat nem adják ingyen: azt ki kell érdemelni, még pedig – rendszerint – kemény munkával. Ők azok, akiktől hiába várod, hogy hamar megnyíljanak és feltárják szívük legféltettebb titkait, nem fogják megtenni. Túl sokszor sérültek és túlságosan is félnek, hogy valaki kihasználja őket. Csillagjegyük alapján áruljuk el, kikről is van szó.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Mely csillagjegyek tárják fel a szívük a legnehezebben?  Fotó: New Africa / Shutterstock

Csillagjegyek, akik számára a bizalom a legnagyobb érték

Skorpió

Ők azok, akik számára az árulás a legnagyobb bűn. Átélték már, hogy valaki visszaélt a bizalmukkal, és nem akarnak újra kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Ők azok, akiknél nincs félút: vagy a teljes szívüket kitárják neked, vagy semmit. Az azonban, hogy elkötelezzék magukat és megnyíljanak, időbe telik: biztosra szeretnének ugyanis menni, hogy a megfelelő ember előtt fedik fel magukat, a hibáikat, az érzékeny pontjaikat. El kell fogadnod, hogy a Skorpiónak idő kell, bármit is tégy!

Bika

A Bikák túl okosak ahhoz, hogy egyből megbízzanak bárkiben is. Hiába vagy velük kedves és előzékeny, ők gyanakodva figyelnek minden gesztust, és sokáig óvják magukat. A Bika nem az a fajta jegy, aki csak úgy kifecsegjen egy titkot, ráadásul kellőképp makacs, így ha ki akarsz belőle húzni valamit, garantáltan nem fogsz sikerrel járni. Türelmesnek kell lenned és elfogadnod, hogy az ő tempójában haladjatok!

Vízöntő

A Vízöntő azért olyan éber és óvatos, ha a szíve feltárásáról van szó, mert nem akar sérülni, és nem akarja, hogy ez a fájdalom aztán kiszakítsa akár csak egy rövidebb időre is arról az útról, amit neki járnia kell. Ők azok, akik inkább a saját érzéseiket is elnyomják, nem vesznek róluk tudomást, mert könnyebb nekik, ha érzéketlen személyként tekintenek rájuk, mintha érzők és emiatt sérülékenyek. Egy Vízöntőt rendkívül nehéz rávenni, hogy megnyíljon: ott kell lenned mellette, de nem szabad erőltetned, sürgetned. Kényes egyensúlyt kell tartani, de megéri!

Nyilas

A kalandvágyó Nyilas elsőre kilóghat a listáról, ugyanis a felszínen egy vidám, csevegő, élénk karakter. Az igazság azonban az, hogy a mélyebb érzéseket, őszintébb gondolatokat megtartja magának. Ő az, aki inkább elviccel egy helyzetet, mintsem komoly dolgokról kelljen beszélgetnie. Nehéz rávenni őket, hogy megnyíljanak, mert ők csak könnyed szórakozásra vágynak, és nem akarnak belekeveredni a mélyebb érzelmek viharába.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek