Ezo

Ne fogd vissza a gratulációt! 4 csillagjegy, aki él-hal az elismerésért

Létrehozva: 2024.08.22.

Vannak, akik egyszerűen imádják a reflektorfényben ünnepelni a sikereiket. Csillagjegyük alapján leplezzük le, kik is ők.

Alighanem neked is akadnak olyan emberek a baráti körödben vagy a távolabbi ismerőseid között, akik cseppet sem szerénykednek, ha valamilyen sikert érnek el: míg mások csendben, magukban, esetleg szűk körben ünnepelnek, addig ők azok, akik fűvel-fával megosztják, mit értek el, csak hogy begyűjthessenek egy-egy újabb dicséretet vagy vállveregetést. Csillagjegyük árulkodik arról, kik azok, akik a leginkább igénylik mások elismerését, méghozzá nagy mennyiségben.

siker, elismerés
Kik azok a csillagjegyek, akik a leginkább igénylik az elismerést tetteikért? Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknek mindenük a másoktól kapott elismerés

Mérleg

Az egyensúlyra törekvő Mérleg azt szeretné, hogy mindenki tudja és lássa: békét, harmóniát és szépséget ad a világnak. E társadalmilag rendkívül élénk jegy valósággal él-hal a másoktól kapott elismerésért. Úgy érzi, ő az, aki jó diplomataként nap mint nap mindent megtesz, hogy összetartsa a társaságot, harmonikus környezetet hozzon létre, ezért cserébe azonban azt kéri, hogy ismerjék el törekvéseit. Nem kell őt hangosan ünnepelni, de azért jelezd felé: tudod, mennyit tesz, és értékeled!

Oroszlán

Okoz bárkinek is meglepetést, hogy a Nap uralta Oroszlán felkerült erre a listára? Aligha! Ő az, akinek minden drámai mozdulata a nagyközönségnek szól, ő az, aki azért áll ki mások elé, hogy minden szem rá szegeződjön, és persze ő az, aki jó vezetőként magabiztosan hallatja a hangját - amiért cserébe áhítatot és dicséreteket vár el, méghozzá minden mennyiségben!

Kos

A Kos imád nyerni, a győzelem egyik cseppet sem elhanyagolható része, hogy mindenki tudja: te voltál a legjobb. E tűz uralta jegy él-hal a versengésért, és az élteti, ha bátorságáért, újító ötleteiért vagy épp energikusságáért elismerik. Nem szégyenlősködnek, sőt: imádnak a figyelem középpontjában lenni. Ha pedig nem kapják meg azt a figyelmet, amire vágynának, akkor az csak még jobban feltüzeli őket, és még nagyobb célokat tűznek ki maguk elé.

Bak

Ők azok, akik a kulisszák mögött folyamatosan keményen dolgoznak, és noha emiatt úgy tűnhet, hogy nem érdekli őket a rivaldafény, valójában rettenetesen örülnének, ha elismernék őket és értékelnék azt, amit véghez vittek. A Bakok sokszor észrevétlenül jutnak feljebb és feljebb a ranglétrán - amikor azonban felérnek a csúcsra, elvárják, hogy megkapják azt a figyelmet és elismerést, ami jár nekik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek